Sådan glemmer du HM i "Pokemon: Yellow"

Skjulte maskiner i Pokemon-serien giver dine lommemonstre mulighed for at udføre specielle teknikker uden for kamp for at navigere verden rundt. Ulempen ved dette værktøj er manglende evne til at erstatte en HM-teknik med et naturligt lært træk eller en teknisk maskine. Senere versioner af Pokemon-serien inkluderede en Move Deleter til undervisere for at få deres Pokemon til at glemme HM'er, men "Pokemon: Yellow" har ingen sådan service. Ved hjælp af GameShark-koder kan du ændre din Pokemons bevægelser og tilsidesætte lærte HM'er.

Start dit "Pokemon: Yellow" -spil, og placer den Pokemon, du vil ændre, i den første plads i din Pokemon-liste. Sørg for at bemærke, hvilken af ​​de fire pladser HM-træk er indstillet.

Gem dit spil, og sluk for systemet. Genstart din Game Boy med GameShark tilsluttet.

Se din note, der siger, hvilken bevægelsesslot HM er indstillet. Hvis det er den første plads, skal du indtaste koden 01 ## 72D1. Hvis det er den anden plads, skal du indtaste koden 01 ## 73D1. Hvis det er den tredje plads, skal du indtaste koden 01 ## 74D1. Hvis det er den fjerde plads, skal du indtaste koden 01 ## 75D1. Se afsnittet Ressource for de to-cifrede flytningskoder for at erstatte ## i hver kode.