Sådan tilføjes pins til Google Maps

Google Maps er en gratis tjeneste leveret af Google. Det tilbyder en ruteplanlægger og gadekort og hjælper brugerne med at finde interessante steder. Du kan bruge denne tjeneste til at gemme kort, som du kan tilpasse ved at tegne linjer og tilføje stifter. Google henviser til disse stifter som "stedsmarkeringer", og du kan bruge dem til at markere en vigtig placering, ligesom du ville gøre med en stift på et kort. Kun brugere med en Google-konto er i stand til at føje stedsmarkeringer til deres kort. Se afsnittet Ressourcer for et link til at oprette en gratis Google-konto, hvis du ikke allerede har en.

Besøg Google Maps-webstedet (se Referencer). Klik på "Log ind" i øverste højre hjørne af skærmen, og log ind med din Google-e-mail og adgangskode.

Klik på "Mine kort", og vælg et af dine gemte kort, eller klik på "Opret nyt kort", hvis du vil starte fra bunden. Hvis du opretter et nyt kort, skal du indtaste et navn på kortet i feltet "Titel", og du kan også tilføje en valgfri beskrivelse.

Klik på "Rediger" i venstre rude, hvis du redigerer et af dine gemte kort. Dette trækker tre ikoner op i det øverste venstre hjørne af kortet. Hvis du opretter et nyt kort, vil disse ikoner allerede være der, og du behøver ikke klikke på "Rediger".

Klik på det midterste ikon, der ligner en lille blå nål. Når du holder musen over ikonet, står der "Tilføj en stedsmarkering".

Flyt markørpilen til det sted på kortet, som du vil have, at nålen skal vises, og klik en gang. Indtast titlen og beskrivelsen af ​​nålen i pop op-vinduet, og klik på "OK". Gentag dette trin for yderligere ben.

Klik på "Gem", og vælg derefter "Udført" for at gemme dine ændringer.