Sådan får du mere MB til at downloade hurtigere

Der er to forskellige typer MB, som du muligvis skal øge på din computer for at gøre downloads hurtigere. Den første er megabyte, som overføres pr. Sekund som din internetforbindelse. Den anden er også megabyte, men henviser til den mængde kørende hukommelse, du har på din computer. Manglende begge typer MB kan resultere i langsommere end normale downloadtider. Du kan øge dem både hurtigt og nemt.

Trin 1

Ring til din internetfirma og spørg, hvor mange MBps din forbindelse kører på. Når du har denne figur, skal du spørge, om hvad du har, er den nuværende hurtigste forbindelse mulig fra virksomheden. Opgrader til en forbindelse, der kan prale af et højere antal megabyte pr. Sekund overførselshastighed. Internetselskabet, der giver dig dit internet, er den eneste, der kan give dig en hurtigere overførselshastighed.

Trin 2

Åbn din computers "Egenskaber" under "Kontrolpanel" eller under "Denne computer." Se, hvor meget RAM der er tilgængeligt. Det skal være opført i megabyte. Hvis du fra det medfølgende cirkeldiagram kan se, at du har få MB MB lagerplads eller MB'er med kørende hukommelse, er dine downloads muligvis kompromitteret.

Gå til en computerbutik eller en butik, der sælger hukommelse til din computer. Bed om at købe megabyte lagerplads eller kørende hukommelse, afhængigt af hvad du har lavt. Lad computerbutikken installere disse på din computer, hvis du aldrig har gjort det før.