Sådan bruges Cheat Engine 5.3 til Neopets

Neopets er et onlinespilwebsted, der blev lanceret i 1999. Som de fleste spil er nogle af Neopets-spil undertiden udfordrende. Spillere kan have svært ved at tjene Neopoints virtuelle valuta og vinde virtuelle badges kaldet avatars. Cheat Engine 5.3 hjælper dig med at slå systemet og vinde de priser, du søger. Besøg Neopets-webstedet og klik på "Tilmeld dig nu" for at registrere dig for en gratis konto, hvis du ikke har en endnu. Fra januar 2011 tjener du 2500 Neopoint ved at registrere.

Download Cheat Engine 5.3 fra D3SCENE-webstedet. Dobbeltklik på installationsfilen, og følg instruktionerne for at installere programmet.

Åbn din webbrowser, og log ind på din Neopets-konto.

Klik på "Spil" i Neopets-overskriften. Brug spilsøgningsfunktionen til at finde spil, der giver ud avatarer. Hvis du er i tvivl om, hvilke spil der giver disse, skal du besøge SunnyNeo-webstedet for at se en liste. Hvis du bruger Cheat Engine 5.3 til at tjene Neopoints i stedet, vil ethvert spil gøre.

Klik på det spil, du ønsker at spille, og vent på, at det indlæses. Mens spillet indlæses, skal du åbne Cheat Engine 5.3 ved at dobbeltklikke på ikonet på dit skrivebord.

Klik på den grå knap på Cheat Engine 5.3 med computerikonet på. Vælg din internetbrowser fra pop op-listen.

Marker afkrydsningsfeltet ud for "Aktiver Hackspeed." Skift hastigheden til "0,3" og klik på "Anvend".

Minimer Cheat Engine 5.3, og klik på "Start spil" på Neopets. Du vil bemærke, at spillet nu går meget langsommere, så du nemt kan tjene avatarer og Neopoints.

Vær opmærksom på "NP-forholdet" i bunden af ​​Neopets-spilene. Dette fortæller dig, hvor mange point du har brug for for at få en betydelig score. Hvis du prøver at få en avatar, skal du besøge SunnyNeo-webstedet for at finde ud af, hvor mange point du har brug for til en bestemt avatar.

Klik på "Afslut spil" og derefter på "Send score", når du har optjent nok point. Alle Neopoints eller avatars, du har optjent, krediteres din konto.

Advarsler

Brug af Cheat Engine 5.3 er i modstrid med Neopets regler og kan resultere i, at din konto fryses.