Sådan placeres min MP3-musik på min iPhone

Elementer, du har brug for

  • iPhone

  • iTunes

  • USB-kabel

  • Computer

  • internetforbindelse

Musik, der ikke er købt fra iTunes Store, skal først importeres til dit iTunes-program og derefter synkroniseres med din iPhone for at føje det til iPhones musikbibliotek. Lydfiler i MP3-format er kompatible med iPhone og kræver ikke konvertering, før de synkroniseres med den bærbare enhed. Når du er føjet til dit musikbibliotek, kan du enten vælge at få iPhone til at synkronisere med hele dit iTunes-musikbibliotek eller vælge at synkronisere de specifikke spor til iPhone.

Synkroniser hele musikbiblioteket til iPhone

Åbn iTunes-programmet på din pc eller Macintosh-computer ved at klikke på ikonet iTunes på skrivebordet.

Vælg "Filer" i iTunes-menuen, og klik på "Føj til bibliotek" på din Mac eller "Føj mappe til bibliotek" på din pc.

Dobbeltklik på den mappe, der indeholder dine MP3'er, for at føje den til iTunes-biblioteket. Sæt iPhone-kablet i bunden af ​​iPhone og din computers tilgængelige USB-port.

Klik på fanen iPhone på kildelisten i iTunes, og vælg fanen "Musik" ud for fanen "Oversigt" i hovedsektionen i iTunes.

Marker afkrydsningsfeltet ud for "Synkroniser musik", og klik på cirklen ud for "Hele musikbiblioteket". Klik på knappen "Anvend" for at gemme dine nye synkroniseringsindstillinger og synkronisere MP3'erne til din iPhone.

Synkroniser valgte spor til iPhone

Åbn iTunes, og klik på "File" øverst i iTunes-menuen.

Klik på "Føj fil til bibliotek" og dobbeltklik på MP3'erne for at importere dem til iTunes-biblioteket. Sæt iPhone-kablet i bunden af ​​iPhone og din computers tomme USB-port.

Klik på fanen iPhone på kildelisten i iTunes, og klik på fanen "Musik" i iTunes-hovedafsnittet. Marker afkrydsningsfeltet ud for "Synkroniser musik", og klik på cirklen ud for "Valgte afspilningslister, kunstnere og genrer."

Rul gennem listen over navne i sektionen Kunstnere, og marker afkrydsningsfeltet ved siden af ​​kunstnerne for de nyligt importerede MP3'er.

Klik på knappen "Anvend" i nederste højre hjørne af skærmen for at synkronisere MP3'erne til din iPhone. Vælg knappen "Skub ud" ved siden af ​​iPhone-fanen i iTunes-kildelisten for sikkert at afbryde iPhone fra din computer.