Sådan tilsluttes din computer til et trådløst netværk

Uanset om du er på det lokale hospital, din yndlingsbagelbutik eller din vens hus, er der sandsynligvis trådløs netværksforbindelse tilgængelig. At oprette forbindelse til et trådløst netværk er dog ikke altid simpelt. Hvis netværket er sikret, er der nogle ting, du skal vide, før du prøver at forbinde din computer til det.

Klik på ikonet for din Wireless Network Manager i systembakken nederst til højre for at scanne efter tilgængelige netværk inden for rækkevidde.

Find det netværk, du vil oprette forbindelse til, på listen over tilgængelige netværk. Hvis det er sikret, vil du se et hængelåsikon, en tekst, der angiver, at netværket er sikret, og typen af ​​sikkerhed.

Klik på det usikrede netværk og klik på "Opret forbindelse" for at oprette forbindelse til netværket. Windows konfigurerer automatisk dine IP-adresseoplysninger og forbinder dig til det trådløse netværk.

Indhent de nødvendige sikkerhedsoplysninger fra netværksadministratoren. Disse oplysninger består af en sikkerhedsnøgle eller en sikkerhedsadgangssætning afhængigt af den anvendte sikkerhedstype.

Klik på målnetværket, og indtast de nødvendige sikkerhedsoplysninger, når du bliver bedt om det. Klik på "Opret forbindelse", så opretter Windows netværksforbindelsen.

Advarsler

Oprettelse af forbindelse til usikrede netværk efterlader din computer sårbar over for hackere.