Sådan tilsluttes en DirecTV HD-boks med DVR til et tv

En DirecTV high-definition satellitmodtager kan omfatte en digital vice-optager med en intern harddisk til optagelse af programmer. Udnyttelse af HD-satellittransmissionen kræver et HDTV. Både DirecTV-modtageren og HDTV-apparaterne er udstyret med en high definition-medieinterfaceport, der transmitterer HD-video og op til otte kanaler digital lyd via en kabelforbindelse. Da der kun er to stik, der skal tilsluttes, tager det mindre end et minut at opsætte DirecTV HD-modtageren til et HDTV. DirecTV-modtageren leveres med det nødvendige kabel.

Trin 1

Frakobl DirecTV-modtageren og tv'et.

Trin 2

Sæt stikket i den ene ende af HDMI-kablet i porten mærket HDMI bag på DirecTV-modtageren nær det øverste center. Indsæt med den kortere kant af stikket vendt mod venstre.

Trin 3

Tilslut stikket på den anden kabelende til en hvilken som helst HDMI-port på bagsiden eller kanten af ​​tv'et. Nogle HDTV-apparater har fire eller flere HDMI-porte.

Tænd for DirecTV-modtageren og tv'et, og tryk derefter gentagne gange på knappen "Source" på tv-fjernbetjeningen, indtil DirecTV-signalet vises på fjernsynet.