Slet tekstbeskeder, iMessages, og samtaler fra iPhone

Vil du slette en tekstbesked eller samtale tråd fra en iPhone? Måske er det en beklagelig SMS, en sikkerhedsrisiko eller bare en pinlig iMessage-samtale fra, efter at du havde for meget at drikke, uanset hvad det er, kan du hurtigt slette en hel samtale eller endda selektivt slette visse dele af en meddelelsestråd, uanset om det er en tekst, iMessage eller MMS.

Det er super nemt, om det er en enkelt specifik besked, du vil have skrald eller en hel tråd og samtale.

Hurtigt Slet hele SMS og Tekst Besked Tråde

Dette fjerner ethvert spor af, at der er beskedkorrespondance mellem dig selv og modtageren, i hvert fald på iPhone:

  1. Åbn appen Beskeder og tryk på knappen "Rediger" i hjørnet
  2. Find den SMS-tråd, du vil fjerne, og tryk på den lille røde knap (-), og tryk derefter på knappen "Slet" for at fjerne alle meddelelser og korrespondance med den pågældende person
  3. Gentag som nødvendigt til andre kontakter

Så det tager sig af en hel samtale, men hvad hvis du bare vil selektivt fjerne en besked eller to fra en tråd uden at slette alt, hvad der blev skrevet? Heldigvis er det også nemt.

Selektivt Slet individuelle meddelelser fra en korrespondance tråd

Gør dette, hvis du bare vil fjerne en linje eller to fra en korrespondance uden at slette alle andre meddelelser med den pågældende person:

  1. Tryk på den besked, du vil redigere, fra listen Meddelelser
  2. Tryk på knappen "Rediger" i hjørnet
  3. Find den tekst, MMS eller beskeder, du vil fjerne, og tryk på dem, så der vises en rød afkrydsningsfelt ved siden af
  4. Tryk på den røde "Slet" -knap for kun at fjerne de valgte meddelelser

Dette kan bruges til at ændre udseendet af samtaler og kunne bruges til privatlivets skyld, for at undgå vanskelige situationer, eller endda bare for at skabe en sjov udseende chat for at spille en vittighed på nogen.

Når en besked er slettet, vil den eneste måde at afdække være at manuelt sortere og læse SMS-sikkerhedskopier, hvilket ikke er den mest brugervenlige opgave i verden og dermed yderst usandsynligt at forekomme.

Bemærk! Dette sletter ikke meddelelsen fra iMessage-serveren, og den fjerner den ikke fra den anden persons iPhone eller iOS-enhed, men fjerner den kun lokalt fra appen Beskeder på den specifikke enhed, der ændres på det tidspunkt . Der er ingen måde at fjerne tekster fra nogen andre telefon uden fysisk adgang til det, så husk det, når du sletter en tekst til privatlivets skyld.

Hvis du bruger iMessage her, gælder det også for iPod touch og iPad, men det er klart, at SMS og MMS kun gælder for iPhone-brugere. En interessant bivirkning ved at slette meddelelser kan være, at du ofte vil gendanne det "Andre" rum, der vises som brugt på en iPhone, iPad eller iPod, når det synkroniseres med iTunes. Ikke en dårlig bonus for at ødelægge meddelelser, du ikke længere vil have!