Sådan tilsluttes et Smartboard til en Wii

SMART Technologies 'SMART Board er en enhed, der forvandler en normal computer til en stor, interaktiv berøringsskærm. Mange undervisere synes, at SMART Board er vanskeligt at konfigurere, endnu sværere at foretage fejlfinding og næsten umuligt at bruge med en enhed, der ikke er designet specifikt med SMART Board i tankerne. Tilslutning af Nintendo Wii til dit SMART Board er næsten lige så simpelt som at forbinde Wii til et normalt fjernsyn. Med al den undervisningssoftware, der er tilgængelig til Wii, kan du tilslutte din Wii til din SMART Board give dig mulighed for i høj grad at forbedre den interaktive uddannelsesoplevelse i dit klasseværelse.

Find de gule, røde og hvide RVA-indgangsstik på din SMART Board-projektor. Tilslut Wii's A / V-kabel til Wii, og sæt de tre indgange i den modsatte ende af kablet i RVA-indgangene på projektoren. Hver farvet input skal indsættes i det tilsvarende farvede inputstik på projektoren.

Tilslut Wii's sensorbjælke til din Wii. Anbring sensorbjælken på SMART Boardets penbakke.

Sæt din Wiis strømadapter i en stikkontakt, og tænd for Wii. Tryk på videovælgerknappen på din SMART Board eller SMART Board-fjernbetjening, indtil Wii-menuen vises på SMART Board-skærmen.

Tips

Nogle SMART Board-modeller har RVA-indgangsstik på selve kortet. I dette tilfælde kan du forbinde Wii til tavlen via disse indgange, og der er ikke behov for at køre Wii gennem projektoren.

Når sensorbjælken er placeret i pennebakken på SMART Board, skal du sikre dig, at Wii er indstillet til at have sensorlinjen placeret under skærmen. Du kan få adgang til denne indstilling i Wiis systemindstillingsmenu.