Sådan bruges Gravograph IS400

Gravograph IS400 er en personlig graveringsmaskine, der kører gennem en hjemmecomputer. En bred vifte af emner kan graveres ved hjælp af IS400. Varer lige fra smykker, elektronik, billedrammer og mere. Derudover er Gravograph IS400 ret kompakt og fungerer stille, så den let kan transporteres til flere placeringer og arbejde diskret.

Trin 1

Åbn GravoStyle-programmet, der fulgte med din Gravograph IS400-graver.

Trin 2

Klik på "File" og derefter "New" i rullemenuen.

Trin 3

Vælg den første fane i dialogboksen "Definitioner af materiale og bearbejdning". Indtast pladen eller graveringsarealets bredde og højde på det objekt, der skal graveres.

Trin 4

Indtast venstre margen på dit objekts graveringsområde. Hvis margenerne er ens, skal du markere afkrydsningsfeltet "Samme margener (bestemmes af den venstre)." Dette udfylder de resterende margener. Klik på "OK".

Trin 5

Indtast teksten, der skal graveres, i tekstindtastningsskærmen.

Trin 6

Marker al teksten. Dialogboksen "Tekstegenskaber" vises. Rul ned til de mulige tekststilvalg, og find en, du kan lide. Tryk på "Enter" for at vælge stil.

Trin 7

Skift bogstavhøjde i dialogboksen "Tekstegenskaber" ved igen at vælge teksten. Dobbeltklik på feltet bogstavshøjde, indtast den ønskede bogstavhøjde i henhold til objektet, der graveres, og tryk på "Enter".

Trin 8

Vælg "Farve" -værktøjet fra GravoStyle-værktøjslinjen til venstre. Vælg den farve, der indgraveres, i dialogboksen "Matchende værktøjer".

Trin 9

Klik på "Egenskaber" i dialogboksen "Matchende værktøjer". Vælg "Plotting" i rullemenuen, indstil graveringsdybden, og vælg det ønskede graveringsværktøj i feltet "Tilgængelige værktøjer". Klik på "OK".

Trin 10

Klik på "WYSIWYRE (hvad du ser er, hvad du virkelig graver)" fra venstre værktøjslinje for at få vist, hvad der vil blive indgraveret. Luk eksempelvisningen ved at klikke på “X” øverst til højre i vinduet.

Trin 11

Klik på "Bearbejdningsværktøj" fra øverste værktøjslinje. Sørg for, at alle de ønskede indstillinger er valgt i dialogboksen "Bearbejdning". Klik på knappen "Preview" for at sikre, at alt er i orden en gang til.

Trin 12

Luk eksempelboksen, og klik på "Kør".

Klik på "File" og "Save" for at gemme dit projekt.