Ulemperne ved kabel-tv

Kabel-tv er en af ​​de fremherskende måder, som amerikanerne modtager de shows, de ønsker at se i komforten i deres egen stue. Med de seneste fremskridt som DVR'er, digitalt kabel og pay-per-view-funktioner er kabel-tv blevet mere populært i de senere år. Der er dog nogle ulemper ved kabel-tv, som nogle ikke tænker på, når de tilmelder sig tjenesten.

Pakketilbud

Kabel-tv-virksomheder tilbyder pakkeaftaler, hvor du kan have din kabel-tv-service, telefonservice og internettjeneste gennem det samme firma. Dette betyder, at du kan betale for alt på en regning. Men hvis du sent betaler din regning, eller hvis der er en afbrydelse i virksomhedens service, vil alle tre af disse tjenester sandsynligvis gå ud som følge heraf.

Koste

Sammenlignet med omkostningerne ved andre typer tv-tjenester, som satellit-tv, har kabel tendens til at være dyrere. Dette gælder især hvis du vil have kanalpakker, der inkluderer premium-filmkanaler som HBO, Showtime, Cinemax og andre.

Mindre variation

Kabel-tv-virksomheder tilbyder generelt ikke de mange forskellige kanaler, som andre typer udbydere tilbyder. Med satellit-tv kan for eksempel folk, der bor på vestkysten, se begivenheder live, når de kun udsendes live på østkysten. Dette skyldes, at satellit tilbyder både vestkyst- og østkystkanaler, som kabel-tv ikke tilbyder.

Lavere kvalitet

Ifølge en nylig artikel på MSNBC.com klager nogle kabel-tv-kunder over kvaliteten af ​​deres HD-programmering. Mange af disse kunder ejer dyre LCD- eller plasma-tv, der er designet til at se tv-programmer, der er filmet i high-definition. Desværre, ifølge artiklen, forsøger kabel-tv-virksomheder at pakke for mange HD-kanaler i deres begrænsede båndbredde, og dette reducerer kvaliteten. Årsagen til, at de gør dette, er, at virksomhederne ikke betaler for strukturelle opgraderinger, der kan håndtere det øgede signal. Som et resultat bliver signalet for komprimeret og beskadiger den krystalklare kvalitet, som high-definition formodes at give.