Indtast hurtigt Clamshell-tilstand med en ekstern skærm i Mac OS X

Hvis du holder en bærbar Mac tændt, mens låget forbliver lukket, kaldes det almindeligvis som clamshell-tilstand. Dette dræber i grunden MacBook Air / Pro / etc og tillader GPU'en at drive en ekstern skærm, som kan hjælpe med at udføre nogle spil og grafiske intensive opgaver. Der er flere måder at komme ind i clamshell, men det er nok den hurtigste for dem, der bruger et eksternt tastatur eller en mus med en MacBook.

  1. Tilslut det eksterne display og et eksternt tastatur eller en mus til MacBook Pro eller Air
  2. Luk låget på MacBook
  3. Når låget er lukket, skal du klikke på museknappen eller trykke på en tastaturtast
  4. MacBook vil vågne og den eksterne skærm bliver tændt og bliver den primære skærm

Dette skal fungere i alle versioner af OS X uden problemer. Vær opmærksom på, at kørsel af en MacBook med låget lukket reducerer muligheden for Mac til at sprede varme gennem de bageste ventilatorporte og tastaturet, som kan teoretisk føre til overophedning, hvilket gør clamshell bedst anvendt i velventilerede områder eller med en Mac, der er placeret i noget som en TwelveSouth BookArc , hvilket er hvad der holder MacBook i billedet ovenfor.

Hvis du åbner låget på dette tidspunkt, vil skærmen blinke blåt og begge skærme tænder, det kan forhindres, hvis du hellere vil holde det interne display slukket, eller du kan gå med det og indstille det primære display til at fortælle Mac, som skal bruges til menulinjen, Dock, og hvor Windows åbnes som standard.

Tak for tippet Jared