Photoshop til iPhone

Der er nu en Photoshop-app til iPhone / iPod Touch, og den hedder ... Photoshop.com Mobile. Den bedste del? Det er gratis! Gratis Photoshop ?? Til iPhone ?? Nå, lad ikke forvente en komplet version af Photoshop på din iPhone, det er en relativt begrænset og enkel billedredaktør, men for hurtige billedredigeringer på farten fungerer det fint og har en fin ren grænseflade. Jeg forestiller mig over tid, at funktionaliteten vil stige, og jeg ville ikke blive overrasket, hvis der også var en feature rich betalt løsning, men indtil da er det hvad du får med den gratis iPhone-version af Photoshop Mobile:

Billedredigeringsfunktioner i iPhone Photoshop inkluderer:
* Beskær, Rotér, Flip
* Juster eksponering, mætning, farvetone, sort og hvid
* Enkle filtre, herunder Sketch & Soft Focus
* Effekterne omfatter: Levende, Pop (Andy Warhol-stil), Border, Vignette Blur, Varm Vintage, Rainbow, Hvid Glød, Blød Sort Og Hvid

Der er nogle ekstra udgivelsesfunktioner, så du nemt kan dele og uploade billeder til Photoshop.com, når du har tilmeldt dig en konto, men du skal tilmelde dig det pågældende login uden for selve appen, hvilket er lidt irriterende. I stedet for at tilmelde dig endnu en billeddelingstjeneste, holder jeg bare til at gemme billeder til mit iPhone Fotogalleri, så jeg kan dele dem selv via Flickr eller Facebook.

Jeg har spillet rundt med Photoshop på min iPhone 3G, og det er ikke den hurtigste app i verden (en ven med en iPhone 3GS rapporterer, det er meget hurtigere på 3GS-modellen), men det gør bestemt hvad det annoncerer, og det er mere end tilstrækkelig til de enkle funktioner, den indeholder.

Det er helt sikkert rart at have Photoshop på iPhone, selvom jeg ikke er sikker på, om denne app garanterer navnet "Adobe Photoshop", men det er helt sikkert et skridt i den rigtige retning!

iTunes link