Redsn0w Untethered Jailbreak til iOS 4.2.1 i brug af beta testere

IPhone Dev Team er på udkig efter beta testere til at prøve den nye ubundtede redsn0w jailbreak til iOS 4.2.1. Krav til beta-programmet er som følger:

  • Du skal bruge en Mac
  • Din iPhone må ikke være låst op eller har brug for ultrasn0w-låsen til iOS 4.2.1
  • Du har en kopi af iOS 4.2b3 IPSW på din Mac
  • Du har gemt en kopi af dine 4.2b3 SHSH hashes med Cydia

Opdatering 2: En anden og mere stabil beta er blevet frigivet som redsn0w 0.9.7b2, men det anbefales stadig ikke til den gennemsnitlige bruger.

Opdatering: Beta er nu udgivet til offentligheden, du kan downloade Redsn0w 0.9.7b1 for at afprøve den ubundne jailbreak, men det er ikke for svag af hjertet.

Bemærk, at du ikke behøver at gendanne til iOS 4.2b3, du behøver kun en kopi af IPSW-filen til redsn0w for at få adgang. IOS 4.2b3 ville være tilgængelig for dem i Apple iOS Developer Programmet, og DevTeam spørger, at alle andre ikke pirater beta-versionen.

Hvis du passer til kravene og er interesseret i at deltage i det uomsatte redsn0w beta program, kan du følge redsn0w_testers på Twitter og anmode om flere oplysninger.

Windows-brugere bliver nødt til at vente på den ufuldstændige redsn0w-udgivelse, men ifølge iPhone Dev Team-medlem MuscleNerd, "(hvis) alle Mac-testerne giver god feedback, så vil Win-porten følge meget snart."

Forskellen mellem en tethered vs untethered jailbreak er, at en tethered jailbreak kræver, at iOS-enheden skal sluttes til en computer og startes med hjælp af jailbreak app. For iOS 4.2.1 er det i øjeblikket iPhone 3G, iPhone 3GS og iPod Touch 2G, der er ubundne jailbreaks, som kan opnås med redsn0w 0.9.6b6. Anden iOS-hardware kan være jailbroken med redsn0w 0.9.6b6, men den forbliver bundet.