IOS 8 "Opdatering kan ikke installeres, fordi den kræver GB til opbevaring"? Her er hvordan man installerer det alligevel

Spændt på at installere iOS 8? Selvfølgelig er du det! Men mange af dem, der forsøger at installere iOS 8-opdateringen, har opdaget, at de ikke kan gøre det, fordi der ikke er nok ledig tilgængelig opbevaring på deres iPhone, iPad eller iPod touch. Åh bror.

Hvor meget plads skal du installere iOS 8? Til iPhone og iPod touch skal du bruge næsten 5 GB ledig plads, og i iPad skal du stort set have 7 GB ledig plads ... nej, det er ikke små tal, især hvis du har en 16 GB-enhed, der næsten er altid fuld (som så mange af os gør).


Så du har et par forskellige muligheder for at få installationsprogrammet til at gå og springe over "Denne opdatering kan ikke installeres, fordi den kræver mindst 50 GB lagerplads. Du kan gøre mere lagerplads tilgængelig ved at slette elementer i Brugerindstillinger "fejlmeddelelse. Vi dækker to metoder, den bedste tilgang, der er at bruge iTunes og installere opdateringen alligevel, eller den mindre gode tilgang, som er at begynde at skubbe en masse ting, indtil du har kapacitet fri. Brug den metode, du vil have, men vi anbefaler iTunes-opdateringen.

Mulighed 1: Undgå lagringsproblemet ved at opdatere til iOS 8 med iTunes

Dette foretrækkes til den foretrukne metode til at installere iOS 8, når en enhed ikke har ledig plads, fordi du sandsynligvis ikke behøver at slette noget for at gøre det. I stedet gemmer du bare din iPhone eller iPad som sædvanlig, og installerer opdateringen som sædvanlig. Dette virker med iTunes i Mac OS X eller Windows, her er hvad du vil gøre, hvis du går denne rute:

  1. Opdater iTunes til den nyeste version via Software Update
  2. Genstart iTunes og tilslut din iPhone, iPad eller iPod touch til computeren via en USB-forbindelse
  3. Vælg iOS-enheden, og klik på "Opdater" under oversigtsfanebladet.
  4. Vælg "Download & Install" for at starte opdateringsprocessen

Årsagen til, at dette virker for at komme rundt om begrænsningen af ​​enheden, er fordi iOS 8-downloaden går til computeren i stedet for enheden, hvilket forhindrer behovet for iPhone eller iPad fra at have en stor cache til rådighed til at gemme downloaden, installere den korrekt, og genstart.

En variation af iTunes-tilgangen er at downloade og bruge iOS 8 ISPW-filerne, hvilket kan være en fordel, hvis du har til hensigt at installere iOS 8 på flere enheder, der er de samme, f.eks. En familie af iPads eller iPhones, der er den samme model. På den måde behøver du ikke at downloade firmwarefilerne igen og igen for at udføre opdateringen.

Mulighed 2: Slet en masse ting for at frigøre plads

Dette er den mindre ønskelige tilgang, fordi du sletter en masse ting bare for at frigøre plads til at installere iOS 8-opdateringen. Det betyder sandsynligvis at afinstallere apps, som du kan lide eller bruge, ødelægge film, slette billeder og bare gøre hvad som helst for at frigøre en kæmpe 5 GB kapacitet. Hvis du går den rute, skal du først kopiere dine billeder fra iPhone, iPad, iPod til en computer, ellers vil de være gået til gode, hvis du begynder at ødelægge dem.

Ærligt er dette ikke vejen at gå, medmindre du absolut skal gøre det, og du går meget bedre med at gå med iTunes, så du behøver ikke at fjerne en million og en ting - medmindre du vil rydde op i din enhed alligevel . Hvis du går denne rute, kan du følge vores vejledning om tips til at frigøre en masse lagerplads i iOS, bare husk at installere iOS 8, det er 5 GB til 7 GB, der skal frigøres.