Sådan repareres den angivne sti eksisterer ikke fejl

Fejlen "Angivet sti findes ikke" i Windows-operativsystemer vises, hver gang du prøver at installere et program til et sted, der ikke findes eller ikke registreres af din computer. Dette sker, når der er en fejl med detekterede stienavn. Hvis du oplever de samme problemer med din computer, er der flere måder at fejlfinde problemet på.

Sørg for, at du er logget ind som administrator. Hvis du er logget ind som gæstebruger, skal du klikke på "Start", klikke på pilen ved siden af ​​"Luk ned" -knappen og vælge "Log af". Indtast administratorens brugernavn og adgangskode for at logge ind.

Kontroller for enhver fejl i stavningen af ​​mapper eller drev, hvis du bare manuelt skrev computerens placering / sti. Hvis installationen giver dig mulighed for at søge efter stien, skal du vælge dette alternativ i stedet for at undgå typografiske fejl. Kontroller stien, og prøv at afslutte installationen igen.

Installer programmet i et andet bibliotek, hvis stien findes, men du stadig får den samme fejl. Dette skyldes, at stien muligvis er beskadiget, eller at en virus muligvis forhindrer dig i at installere programmet på det sted.

Sørg for, at det installationsprogram, du bruger, ikke er beskadiget. Ellers kan det være den, der forårsager fejlen. Hvis du lige har downloadet installationsprogrammet fra internettet, skal du sørge for, at det kommer fra et velrenommeret websted. Download en anden kopi af installationsfilen, og prøv at installere den på computeren igen.