Sådan konverteres en MP3 til MIDI Free

Konvertering af MP3 til MIDI-filer er mulig ved hjælp af freeware, der findes online. Det er ikke muligt at bruge native Windows-software. MIDI-filer (Musical Instrument Digital Interface) er musikfiler, der bruges i professionel musikoptagelseshardware og -software. Konvertering af en MP3-fil til en MIDI-fil udføres ikke almindeligt, da MIDI-filer indeholder oplysninger om noterne til forskellige instrumenter og ikke er en normal grundoptagelse som en WAV-fil.

Download og installer MP3-til-MIDI-konverteringssoftware. Digital Ear, Free Midi Converter 1.0 og Intelliscore Polyphonic WAV to MIDI Converter 8.0 tilbyder alle deres software gratis. Når installationsfilen er downloadet fra webstedet, skal du dobbeltklikke på filen og følge vejledningen på skærmen for at installere softwaren. Ingen af ​​disse softwarepakker optager en betydelig mængde plads på harddisken. Intelliscore Polyphonic WAV til MIDI Converter 8.0 er den mest omfattende mulighed.

Åbn konverteringssoftwaren. Indlæs MP3-filen ved at klikke på browse-ikonet for "Source File", naviger til det bibliotek, hvor MP3-filen er gemt, og dobbeltklik på den.

Indstil konverteringsindstillingerne. Programmet registrerer automatisk, at filen er i MP3-format. Andre konverteringsindstillinger såsom "Bitrate" kan tilpasses, men standardindstillingerne vil være fine for de fleste brugere.

Indstil "Output Directory". Naviger til bibliotek, hvor filen vil blive output. Indstil et "Filnavn". Klik på "Konverter". Filen konverteres nu. Denne proces bør ikke tage mere end fem minutter. Afslut programmet, når konverteringen er afsluttet. Naviger til den mappe, hvor den nye fil blev oprettet, og lyt til den for at sikre, at konverteringen var vellykket