Træk eller indsæt link i Safari Downloads-vinduet for at downloade på Mac med det samme

Vidste du, at du kan downloade en fil i stedet for at åbne den i Safari på Mac, ved blot at trække et link til Downloads-vinduet i Safari? Og vidste du, at du også kan starte en download i Safari på Mac ved at indsætte en kopieret downloadwebadresse i Safari-overførselsvinduet?

Denne kombination af downloadtip er lidt kendte tricks, men de er meget nyttige, især hvis du har et direkte downloadlink, der er gemt i dit udklipsholder, eller en URL andetsteds eller måske et link gemt som et bogmærke eller endda som et link fra en anden hjemmeside.

Sådan startes en Safari Download med URL Indsæt eller Træk i Mac OS

Sådan fungerer dette fantastiske trick, en variant bruger enkel træk og slip, den anden bruger enkle kopi og indsæt kommandoer:

  1. Har et fil download link enten kopieret til din Mac udklipsholder eller et download link, som du kan trække (fra en anden webside eller andre steder)
  2. Åbn Safari "Downloads" vinduet fra rullemenuen "Window" eller ved at trykke på Command + Option + L
  3. Træk og slip nu linkbilledet til download i Mac Safari Downloads-vinduet, eller gør Safari Downloads-vinduet til det forreste vindue, og brug derefter Indsæt kommandoen, enten starter downloaden med det samme

Det er rigtigt, du kan bare trække eller indsætte et kopieret link i Safari Downloads-vinduet, og du downloader øjeblikkeligt, hvad den linkede eller slæbte URL er, i stedet for at lancere den til en ny side.

Husk, du kan få adgang til vinduet Downloads fra menuen Vindue eller ved at trykke på Option + Command + L i Safari-appen

Og en bonus tip til hurtige Safari downloads! Du kan også starte overførslen af ​​en fil ved at holde tasten Option nede, når du klikker på en webadresse i Safari, der tvinges til det målrettede link eller den fil, der skal downloades.

Prøv det selv, du kan downloade enhver fil på denne måde; Du kan trække links, billeder, mp3-filer, .zip-filer, film og næsten alt andet fra internettet til Downloads-vinduet, og det downloades straks til Mac.

Så hvis du ikke vidste, at du kan starte en download ved blot at trække og slippe i Safari eller ved at indsætte et kopieret link, så ved du nu!