Skift baggrundsbillede af Google

Google udbygger en funktion, der giver dig mulighed for at ændre baggrundsbillede af Google.com til et brugerdefineret billede. Sådan tilpasser du din Google.com destinationsside baggrundsbillede.

Skift Google Baggrundsbillede

* Gå til Google.com og vær sikker på, at du er logget ind på din Google-konto
* Hold øje i nederste venstre hjørne af Google.com og klik på "Skift baggrundsbillede"
* Vælg et billede enten fra det offentlige galleri, redaktørens valg, dit Picasa-album eller et billede fra din egen computer
* Klik på 'vælg' og luk vinduet.

Din Google.com-baggrund er nu indstillet til et brugerdefineret billede!

Google.com har længe været meget minimalistisk, men det tager selvfølgelig en side fra Bing playbooken. Bing har længe medtaget attraktive billeder som søgemaskinens hjemmesider baggrundsbillede, det er ikke særlig funktionelt det er bare attraktivt. Jeg glæder mig til tilføjelsen, uanset hvor den er fra, jeg er stor på at tilpasse ting, om det ændrer loginskærmen på min Mac eller justerer baggrundsbilledet på iPad.

Fjern Google Baggrundsbillede

Fjernelse af Google.com-baggrundsbaggrund er bare et spørgsmål om at svæve i nederste venstre hjørne af Googles startside og klikke på "Fjern baggrundsbillede"

Du kan også bruge en alternativ Google-lokal søgemaskine, indstille den tilpassede baggrund til hvid og nogle andre teknikker til at fjerne Google-baggrunden, hvis du hader det.