Sådan sendes faxer uden fastnet

Faxmaskinen indvarslede en ny æra med øjeblikkelig dokumentlevering. Overlevelse i erhvervslivet afhænger ofte af denne hurtige kommunikation af ideer og dokumenter. Den traditionelle faxmaskine kræver en fastnet telefon for at sende dokumenter. Mens e-mail er tilstrækkelig i mange situationer, forbliver faxning den foretrukne metode til visse dokumenter. Imidlertid bliver fastnet i dette mobile samfund mere ualmindeligt, og faxmaskiner bliver sjældnere. Således har teknologien tilpasset sig at tillade afsendelse af faxer uden fastnet.

Sådan sendes faxer uden fastnet

Bestem dine personlige brugskrav. Har du brug for at sende faxer regelmæssigt eller kun lejlighedsvis? Se FaxCompare.com for priser og sammenligning af online faxfirmaer for at finde en, der passer til dine behov.

Sådan sendes faxer uden fastnet

Hvis du ofte sender faxer, kan du prøve en gratis tjeneste som FreeFaxButton.com, som giver dig mulighed for at sende en grænse på to faxer pr. Dag. Hvis du har brug for at sende faxer til udlandet, skal du sørge for, at den service, du vælger, giver dig mulighed for at gøre dette.

Faxmaskinen indvarslede en ny æra med øjeblikkelig dokumentlevering. Overlevelse i erhvervslivet afhænger ofte af denne hurtige kommunikation af ideer og dokumenter. Den traditionelle faxmaskine kræver en fastnet telefon for at sende dokumenter. Mens e-mail er tilstrækkelig i mange situationer, forbliver faxning den foretrukne metode til ...

Brug en premium online faxtjeneste som eFax.com til mere regelmæssig brug eller til lande, der ikke er dækket af gratis tjenester. Premium-tjenester har normalt et månedligt gebyr plus et lille beløb for at sende yderligere faxer.

Send en fax, faxsoftware, online fax, fax uden fastnet, faxmaskine

Forbered det dokument eller den tekst, der skal faxes. Opret dokumentet online, eller upload det til den ønskede computer. Sørg for at bruge et filformat, der er accepteret af din faxtjeneste.

Sådan sendes faxer uden fastnet

Følg instruktionerne for din faxtjeneste for at sende dit dokument.

Sådan sendes faxer uden fastnet

Når du har sendt din fax, skal du ringe til modtageren eller sende en e-mail for at bekræfte, at de har modtaget dit dokument.

Elementer, du har brug for

  • Computer eller enhed til at oprette forbindelse til internettet

  • internetforbindelse

Tips

Tag ekstra batterier på ture for at sikre, at alle mobile enheder er tilgængelige for adgang til faxbrug uden fastnet.

Tag en backup-mobilenhed, når du er på farten. Notebooks og håndholdte enheder er praktiske, men fungerer ofte ikke.