Køb Starbucks Kaffe med iPhone & Starbucks App

Velkommen til fremtiden, hvor din iPhone fusionerer med din tegnebog .... slags. Du kan nu købe noget hos Starbucks med din iPhone (eller iPod touch) takket være Starbucks Card Mobile app. Appen virker ved at linke til en Starbucks gavekortkonto, og når appen er lanceret, vises en stregkode, der kan scannes af baristaen, hvilket giver en hurtig transaktion.


Starbucks Card Mobile giver dig ikke kun mulighed for at betale direkte fra appen, men du kan også tjekke din kontosaldo, se transaktionshistorik, genindlæse din konto med et kreditkort eller paypal, spore dine belønninger og endda finde lokalbutikker i nærheden. Uanset hvad du føler om Starbucks, må du indrømme, at dette er en god idé.

Starbucks Card Mobile er en gratis download via iTunes App Store, der er tilgængelig her og fungerer på iPhone og iPod touch. På nuværende tidspunkt understøttes kun amerikanske baserede kort og butikker, men det forventes at ændre sig snart.

Jeg har brugt dette ganske ofte, og når som helst nogen giver mig et Starbucks gavekort, tilføjer jeg det til min iPhone, så jeg behøver ikke at bære den rundt, det virker utroligt godt. Alt du gør er at åbne appen med din logget på Starbucks kortkonto og de scanner skærmen, det er nemt så hurtigt som at bruge et kredit- eller betalingskort og mindre besværligt end kontanter, da du ikke behøver at bekymre sig om forandring.

Anyway, prøv det, det er ret godt, især for hyppige Starbucks kunder. Der er endda en Android-version, hvis din iPhone sidder fast i mudderet eller noget ...