Sådan deaktiveres lyd og lyd fuldstændigt i Mac OS X

Uanset om du bare kan lide fred og ro eller hvis du arbejder i et miljø, der kræver lydindgang og -udgang, der skal deaktiveres på en computer af sikkerhedsmæssige årsager, er det ret nemt at opnå i Mac OS X. Vi dækker, hvordan du kan håndtere at slukke for lyd til Begge situationer, de første anvendelser stummer for grundlæggende lyddæmpning og deaktivering på Mac, og den anden teknik er meget mere sikker og deaktiverer helt lyden i OS X.

Deaktivering af lyd i OS X med Mute

De fleste Mac-tastaturer har en MUTE-knap, du kan simpelthen trykke på for at slukke for alle lyd på Mac'en. Dette vil tavle Mac'en og deaktivere lydoutput, så længe det er slået til, men det kan hurtigt fortrydes, og lyden kan vende tilbage ved un-muting igen med samme tastaturknap.

Mute Mac Sound via Systemindstillinger

Den mest grundlæggende tilgang bruger systemmute for både lydindgang og -udgange, det er nemt at opnå gennem lydindstillinger også:

  • Åbn Systemindstillinger, klik på "Sound" og afkrydsningsfeltet "Mute" fra både "Output" og "Input" -fanerne.


Ingen lyd vil gå ind eller ud nu, let nok.

Problemet med at bruge mute er, at det kan afbrydes lige så nemt, og hvis du ønsker at lyden skal være helt deaktiveret af sikkerhedsmæssige årsager uden chancen for, at en bruger eller et tredjeparts værktøj vender det igen, skal du grave en lidt dybere og deaktivere nogle kerneludvidelser.

Helt deaktiver Audio Input & Output i Mac OS X

  1. Fra Finder, tryk Kommando + Skift + G og indtast følgende sti: / System / Library / Extensions /
  2. Find "IOAudioFamily.kext" og "IOAudio2Family.kext" og flyt dem til et sikkert sted til sikkerhedskopieringsformål, som et sted i hjemmekataloget - du skal godkende denne ændring med et administratoradgangskode
  3. Genstart Mac OS X for ændringer, der træder i kraft

Ved genstart vil du sikkert bemærke, at der ikke er nogen lyd, og med lydsupportkerneludvidelserne er der ikke nogen lydindgang eller -udgang, der fungerer overhovedet med ethvert program. Hvis du vil vende forandringen og genaktivere lyd, skal du blot flytte de sikkerhedskopierede .kext-filer til deres oprindelige placering og genstarte igen. Bemærk, at nogle systemopdateringer vil erstatte disse kerneludvidelser alene, så hvis du er i et følsomt miljø, der kræver, at lyden er deaktiveret, vil du være opmærksom på, hvordan OS-opdateringer opfører sig.

Hvad med muting Boot Sounds?
Hvis du kan lide ideen om bare at deaktivere boot-lyden, men ikke vil fjerne al systemlydfunktionalitet, kan du tavle det på en basisbasis eller slå det helt af med StartupNinja.