Hvordan man deler med Quicken

Quicken-fildeling bliver et problem, når to (eller flere) Quicken-brugere har brug for adgang til Quicken-filer, eller når du har to computere og har brug for adgang til Quicken ved hjælp af en af ​​computerne. Desværre fraråder Intuit at bruge Quicken i et netværk eller på et delt drev og advarer om, at brug af Quicken på denne måde kan føre til dataintegritetsproblemer. For at dele med Quicken er den bedste idé at installere Quicken-software på hver computer, du har til hensigt at bruge, og dele Quicken ved hjælp af en backup- og gendannelsesstrategi.

Installer Quicken

Trin 1

Installer Quicken 2007 eller nyere udgaver på op til tre computere i din husstand, eller køb yderligere kopier af softwaren til installation på computere, du ikke ejer.

Trin 2

Følg installationsvejledningsinstruktionerne ved hjælp af produktnøglen på installations-cd'en for at identificere softwaren, der tilhører dig. Hvis du har købt Quicken som et downloadprodukt, skal du logge ind på din "Mine downloads" -konto og downloade softwaren til den relevante computer.

Indstil Quicken profiloplysninger. For at sikre, at alle computere viser den samme profil, skal du åbne Quicken-opsætningen på hovedcomputeren og oprette profiler på de resterende computere ved hjælp af de samme indstillinger. Få adgang til Quicken-opsætningen ved at vælge "Værktøjer" i hovedmenuen og derefter klikke på "Gå til Opsætning" for at se profiloplysninger.

Sikkerhedskopier Quicken Information

Trin 1

Indsæt et USB-flashdrev i en USB-port, og vælg derefter "Gem kopi eller sikkerhedskopi" på fanen "Filer" i hovedmenuen. Vælg placeringen af ​​Flash-drevet, og vælg "Backup Copy". Dette er det nemmeste og mest bærbare backupmedie.

Trin 2

Klik på fanen "Filer" i hovedmenuen, og klik derefter på "Gem kopi eller sikkerhedskopi."

Trin 3

Klik på "Backupskopi", "Lokal sikkerhedskopi", og naviger derefter til placeringen af ​​USB-drevet.

Trin 4

Klik på "Gem lige nu", skriv et beskrivende navn, eller indtast datoen for din sikkerhedskopiering, og klik derefter på "Gem".

Fjern USB-flashdrevet, og sæt det i en anden computer for at starte gendannelsesprocessen.

Gendan Quicken Information

Trin 1

Klik på "Filer" i hovedmenuen, og klik derefter på "Gendan sikkerhedskopifil."

Trin 2

Naviger til USB-drevplaceringen, klik på "OK", og vælg sikkerhedskopifilen.

Klik på "OK" for at starte gendannelsesprocessen.