Sådan oprettes et pc-racerspil med et rat og pedaler

Simulationsspil forsøger at efterligne virkelige livsscenarier fra dit hjem. Simulation pc-racerspil bringer populære racerdestinationer fra hele verden til din computerskærm. For at øge niveauet for realisme kan disse spil styres ved hjælp af et rat og pedaler. Moderne computerstyr har samme anvendelighed som dem, der findes i biler. Brug de ekstra gas-, bremse- og koblingspedaler til at opleve præcis kørehandling.

Trin 1

Brug pedalets tilsluttede kabel til at slutte det direkte til rattet ved hjælp af hjulets åbne åbning.

Trin 2

Tænd din personlige computer, og vent på, at operativsystemet starter helt op.

Trin 3

Find USB-ledningen, der er fastgjort til bunden af ​​rattet. Tilslut enden af ​​USB-kablet til din computer ved hjælp af en hvilken som helst åben USB-slot. Vent med at modtage besked fra din pc om, at der er knyttet ny hardware til enheden.

Trin 4

Indsæt driverinstallations-cd'en, der også fulgte med rattet. Når du bliver bedt om det, skal du acceptere alle vilkår og betingelser. Klik på "Næste" gennem alle anvisningerne for at fuldføre installationsprocessen. Når du er færdig, skal du fjerne cd'en fra pc'ens cd-rom-drev.

Indsæt pc-racerspilets cd i computeren. Når spillet er initialiseret, skal du åbne spillets "Indstillinger" -side. Naviger til indstillingerne "Kontrol" inden for indstillingerne. Konfigurer indstillingerne på rattet efter eget valg. Tryk på "Gem" for at beholde de foretagne ændringer og begynde at spille spillet.