HP-printer udskriver ikke efter papirstop

Hewlett-Packard er et elektronik- og computerfirma, der blev grundlagt i 1939. Siden den tid er det vokset til et af de mest økonomisk succesrige og velkendte mærker inden for perifere enheder som printere, scannere og faxmaskiner. HP-printere er kendt for pålidelighed, men de kan stadig lide tekniske problemer og fysiske fejl. Papirstop er et almindeligt printerproblem, der undertiden forstyrrer printerens evne til at fortsætte et udskriftsjob. At få en HP-printer til at arbejde igen efter papirstop er normalt en eliminationsproces.

Trin 1

Undersøg printeren for at sikre, at der stadig ikke sidder papir i fremføringsbakken eller rullerne. Mange HP-printere har et bagpanel, der kan trækkes af for at kontrollere, om der er papirrester i systemet. Fjern alle papirstop helt, før du prøver at udskrive igen.

Trin 2

Undersøg printerens forside for at se, om advarselslys blinker. Næsten alle HP-printere har et system med indikatorer, der blinker for at indikere et udskrivningsproblem. Indikatorerne er nyttige til løsning af det specifikke problem.

Trin 3

Læg papir i papirbakken igen. Papiret kan oprindeligt sidde fast, fordi papiret ikke oprindeligt blev indført korrekt, og dette kan stadig være et problem. Træk papiret ud, og blæs siderne for at sikre, at de ikke klæber sammen eller på anden måde er beskadiget.

Trin 4

Sluk printeren, og tag stikket ud for at nulstille hukommelsen. Nogle gange har en HP-printer et driverproblem relateret til den mekaniske funktionsfejl i papirstop, og nulstilling af hukommelsen får den til at fungere igen.

Trin 5

Genstart computeren, og tænd derefter printeren igen. Dette nulstiller computeren, hvis et softwareproblem forårsager problemer.

Trin 6

Tag printeren ud igen, og åbn det forreste bagagerum, hvis printeren stadig ikke udskriver. De fleste HP-printere har blækpatronerne isat i fronten. Undersøg slæden for eventuelle forhindringer, og skub derefter slæden langs dens spor med fingrene, hvis den sidder fast under den første papirstop. Luk panelet, og sæt printeren i igen. Udskrivningen skal genoptages.

Få repareret din printer, hvis den stadig ikke fungerer, da papirstop kan have beskadiget nogle printerkomponenter.