Ingen ny Mac Hardware til Lion Ships? Nye iPhones venter på iOS 5?

Opdateret Mac-hardware bliver ikke sendt, før Mac OS X Lion er offentliggjort eller i det mindste afsluttet en gang i juli. Dette skal sikre, at nye Mac'er inkluderer Mac OS X Lion og iCloud forudinstalleret, ifølge en ny rapport fra AppleInsider.

Beslutningen forventes at påvirke udgivelsesdatoen for flere uanmeldte produkter, herunder en opdateret MacBook Air, en ny Mac Mini, og endda en Thunderbolt Apple Cinema Display.

For eksempel forventes nye Thunderbolt-aktiverede Sandy Bridge MacBook Air-modeller, der forventes at gå i produktion i denne måned, blevet klar og venter i nogen tid, ifølge folk der er bekendt med sagen. Men ledelsen er i øjeblikket ikke villig til at indvarsle de nye modeller til markedet med det nuværende Mac OS X 10.6 Snow Leopard-operativsystem.

I stedet fortales Mac-makeren at være låst på ventetiden, indtil den kan se de nye notesbøger med en Gold Master-bygning af Lion, så købere får den nyeste og bedste Apple-oplevelse. Dette omfatter gratis iCloud-tjenester, som vil blive indbygget i softwaren

På lignende måde foreslår AppleInsider også, at opdaterede iPhone- og iPod touch-modeller også vil afhænge af udgivelsen af ​​iOS 5, som er indstillet til Fall of this year.