Sådan blokerer du dit mobiltelefonnummer under opkald

Alle mobiltelefoner har en opkalds-id-funktion, der viser dit navn og telefonnummer til de personer, du ringer til. Du har normalt ikke noget imod at dele dit mobiltelefonnummer med familie og venner, men lejlighedsvis vil du holde dine oplysninger private. Hvis du har brug for at kontakte nogen, men ikke vil have ham til at kende dit nummer, kan du blokere det for visning med en speciel kode. Koden fungerer på alle mobiltelefoner og er gratis at bruge. Nogle telefoner og tjenesteudbydere tilbyder også andre måder at blokere dit nummer på.

Trin 1

Trykke 67 på din telefon, skal du indtaste et 10-cifret telefonnummer og trykke på "Send". Dette blokerer dine oplysninger for det opkald. Du bliver nødt til at komme ind 67 igen hver gang du vil skjule dit nummer.

Trin 2

Tryk på * 82, indtast et 10-cifret telefonnummer, og tryk på "Send" for at blokere dine oplysninger for alle opkald til det nummer, du indtastede.

Trin 3

Tjek telefonens indstillingsmenu for en mulighed for blokering af opkalds-id. Ikke alle mobiltelefoner har denne mulighed.

Ring til din telefonudbyder, og anmod om permanent blokering af opkalds-id for ethvert nummer, du ringer til. Denne service er undertiden gratis, men din tjenesteudbyder kan også opkræve et gebyr. Du kan muligvis aktivere denne funktion online på din tjenesteudbyders websted.