Sådan får du "For meget kontra" i "Opnåelse ulåst"

"Achievement Unlocked" er et gratis, uafhængigt udviklet platformspil, hvor spillerne styrer en lille blå elefant gennem en pit med pigge. Hvert trin introducerer nye elementer i spillet, herunder retningsturnering, timere og forskellige tastatursekvenser. Efterhånden som spillerne går videre gennem niveauerne, kan de låse op for 100 præstationer. En af disse bedrifter med titlen "Too Much Contra" er en hyldest til Konamis klassiske spil fra 1987, "Contra".

Klik på "Afspil" på titelskærmen for at begynde at spille "Achievement Unlocked."

Indtast Konami-koden på dit tastatur på ethvert niveau. Konami-koden er op, op, ned, ned, venstre, højre, venstre, højre, B, A. Brug piletasterne på tastaturet til retningsknapperne.

Brug rullebjælken i højre side af spilvinduet til at rulle præstationslisten til position 78. "Too Much Contra" -præstationen vises i denne position, hvis du har indtastet sekvensen korrekt.

Tips

Indtastning af anvisningerne i koden flytter din elefant i tilsvarende retninger i niveauet. Sørg for, at du ikke er i nærheden af ​​pigge, ellers kan du dø og har brug for at gentage niveauet.