Sådan gør du Homebrew kompatibel med en SDHC på Wii

Nintendo Wii er en næste generations konsol med spil, der får spillerne fysisk involveret og spiller. Wii har også evnen til at køre homebrew-software, applikationer og endda spil. Dette kræver, at Homebrew Channel med en cIOS-patch er installeret og fungerer på din Wii, før homebrew-software genkendes og er kompatibel med dit SDHC-kort på din Wii. Et SDHC-kort tillader er et SD-kort med høj kapacitet, der tilbyder plads fra 4 GB til 32 GB. Dette giver masser af plads til hjemmebrygget Wii-software og spil.

Kontroller, om dit SDHC-kort er kompatibelt til brug med din Wii på Wii Brew-webstedet. Hvis dit SDHC-kort er kompatibelt med et Wii, skal du formatere det, før du bruger det, så hjemmebrygget kan genkendes og læses fra dit SDHC-kort, når du bruger Homebrew Channel på din Wii.

Formater dit SDHC-kort ved at gå til "Start", "Denne computer" og højreklikke på dit SD-kort. Vælg "Format".

Vælg "HURTIG" som formattype, og formater SDHC-kortet til FAT32. FAT32-partitionen læses fra SDHC-kortet, når den er i Wii. Klik på "OK", når du er klar til at formatere SDHC-kortet.

Overfør dine homebrew-applikationer, emulatorer, operativsystemer og / eller hjælpeprogrammer til din Wii til dit SDHC-kort i tilsvarende navngivne mapper. Homebrew-applikationerne er nu kompatible til brug og adgang fra Homebrew Channel på din Wii.