Send Video VoiceMail Beskeder fra iPhone, iPad og iPod touch

Hvis du nogensinde har været nødt til at forklare for nogen, at iPhone visuelle voicemail ikke lettere betyder video voicemail, kender du den potentielle skuffelse, der følger med den. Det, som brugeren sandsynligvis forestillede sig, var evnen til at optage en hurtig videobesked og lade det være som en video-voicemail for modtageren at se, hvornår de modtager den. Men det viser sig, at iPhone kan sende videobeskeder, de bliver bare ikke mærket som voicemail eller sendes via FaceTime, og på nogle måder gør det dem endnu mere fleksible.

Afsendelse af videobeskeder fra iOS

Sådan optager og sender du en video besked fra iPhone, iPad eller iPod touch:

  • Start kamera-appen
  • Tryk på knappen for kamerakontakten for at skifte det forreste kamera
  • Skub kameramodus fra billede til video i nederste højre hjørne
  • Tryk på den røde knap nederst for at starte optagelsen af ​​en video besked, hold den omkring 30 sekunder eller mindre, og tryk stop når du er færdig
  • Tryk på miniaturebilledet nederst til venstre for at hente kameraet / videovalsen med den senest optagne video
  • Tryk på ikonet for firkantet pil og vælg enten "Email Video" eller "Message"
  • Udfyld e-mail eller besked som normalt, angiv en modtager, og tryk på send

Fra modtagermodtagerens perspektiv vil ved hjælp af "Meddelelse" handle tættere på, hvad en video voicemail kan være, idet modtageren får en varslingsvarsel, der informerer dem om, at en video er ankommet. Disse kommer ind som en standard MMS, selvom der er et lille videoikon i nederste hjørne for at demonstrere, at det er en film, og når den tappes, afspilles den. Dette er bedst med iMessage, så sørg for, at iMessage er konfigureret og konfigureret for alle brugere at få de bedste resultater.

Du kan også bruge e-mail, selvom video beskeden vil bare gå tabt i deres standard e-mails, og det kommer ikke frem som en miniaturebesked som meddelelserne protokol gør.

Er denne video voicemail? Ikke helt, men det er temmelig tæt. Forhåbentlig vil en fremtidig version af FaceTime tillade video-telefonsvarer og voicemail-bokse, men indtil da får iMessage jobbet og skal tilfredsstille de fleste brugere.