Sådan opgraderes hardware på et Samsung-tv med en USB

Nyere modeller af Samsung-fjernsyn, fra og med 2010, bruger driversoftware, der svarer til drivere designet til pc-enheder. Da Samsung forbedrer sin driversoftware, bliver opdateringer tilgængelige, der kan forbedre dit tvs kompatibilitet med bestemte enheder, forbedre skærmfunktioner eller løse andre problemer. Tv med USB-porte gør dette meget simpelt.

Opdater USB-drev

Trin 1

Sæt dit USB-flashdrev i din computer.

Trin 2

Besøg Samsungs supportwebsted.

Trin 3

Klik på søgefeltet ud for overskriften "Søg produktsupport." Indtast dit fjernsyns modelnummer for at åbne et vindue med søgeresultater. Klik på det øverste link på listen, som skal være et link til softwaren til dit tv. En ny download-side åbnes.

Følg vejledningen for at installere softwaren.

Opdater tv'et

Trin 1

Fjern USB-flashdrevet fra computeren, og sæt det i USB-porten på siden af ​​fjernsynet.

Trin 2

Tryk på knappen "Menu" på dit tv's fjernbetjening. Vælg "Support" i menuen, og tryk på "Enter" -knappen på din fjernbetjening.

Trin 3

Vælg "Softwareopgradering" fra listen, og tryk på knappen "Enter". Vælg "Ved USB" fra listen. Dit tv søger på USB-drevet efter passende softwareopdateringer.

Klik på "OK", når tv'et beder dig om at opdatere dit tv's enhedssoftware. Dit tv opgraderes til den nye version af softwaren og slukkes automatisk og tændes igen, når opgraderingen er afsluttet.