Sådan åbnes en HP bærbar computer og udskiftning af blæseren

Hver bærbar computer er bygget med en dedikeret køleventilator. Hewlett-Packard (HP) bærbare computere er ikke anderledes. Køleventilatorens formål er at regulere temperaturen på CPU'en eller processorchippen. Hvis blæseren går dårligt, vil CPU'en blive overophedet og forårsage alvorlig skade på bundkortet og eventuelle hardwareenheder i nærheden. Derfor er det vigtigt regelmæssigt at rengøre din CPU-blæser. En overdreven ophobning af støv og snavs vil i sidste ende få din CPU-ventilator til at stoppe med at arbejde.

Trin 1

Luk din bærbare computer, og afbryd alle strømkilder fra den bærbare computer. Luk LCD-skærmen, og læg den bærbare computer med forsiden nedad.

Trin 2

Fjern stjerneskruerne, der fastgør harddiskdækslet i nederste højre hjørne af den bærbare computer. Fjern dækslet fra den bærbare computer. Fjern eventuelle stjerneskruer, der fastgør harddisken til dens rum. Skub harddisken til højre, og fjern derefter harddisken fra den bærbare computer.

Trin 3

Find det store RAM og det trådløse kortdæksel i midten af ​​den bærbare computer. Fjern dets fastholdende stjerneskruer. Fjern dækslet fra den bærbare computer. Spred fastholdelseslåsene på hver side af RAM-modulet. Vip modulet i en vinkel, og skub det ud af RAM-rummet. Gentag dette trin for hvert modul, der fjernes.

Trin 4

Frakobl de to antennekabler fra det trådløse kort. Fjern de to stjerneskruer, der fastgør det trådløse kort til bundkortet. Fjern det trådløse kort fra den bærbare computer. Fjern det lille CMOS-batteri fra dets rum.

Trin 5

Find CD / DVD-drevet til venstre for RAM-rummet. Fjern drevets enkelt fastholdende stjerneskrue fra øverste venstre hjørne af RAM-rummet. Tag fat i drevets ansigt, og skub det ud af dets rum. Fjern alle resterende Phillips-skruer fra den bærbare computers bundkabinet. Der kan være så mange som 30 skruer afhængigt af den bærbare model.

Trin 6

Vend den bærbare computer om, og træk derefter LCD-skærmen op. Indsæt en flad skruetrækker under højre side af tastaturrammestrimlen, der ligger over tastaturet. Lirk rammen op, men fjern den ikke helt. Den har to kabler tilsluttet, der skal afbrydes senere. Placer rammen med forsiden nedad over den bærbare computers arbejdsflade, så den ikke forhindrer din adgang til tastaturet.

Trin 7

Fjern eventuelt stjerneskruer, der fastgør tastaturet på plads, hvis det er nødvendigt. Tag fat i den øverste kant af tastaturet. Løft tastaturet ud af dets rum, og læg det med forsiden ned over pegefeltet. Frakobl tastaturets båndkabel fra bundkortet. Fjern tastaturet fra den bærbare computer.

Trin 8

Find de sorte båndkabler, der kommer ud af venstre side af rammestrimlen. Afbryd dem fra bundkortet. Fjern rammestrimlen fra den bærbare computer.

Trin 9

Find og frakobl LCD-videokablet, der kommer ud af venstre side af LCD-skærmen. Fjern stjerneskruerne fra hvert LCD-hængsel, og fjern derefter LCD-panelet fra den bærbare computer.

Trin 10

Find touchpad-kablet over touchpad-området. Frakobl kablet fra bundkortet. Fjern alle resterende Phillips-skruer fra den bærbare computers øverste kabinet. Indsæt en guitarpluk i mellemrummet langs den udvendige kant af den bærbare computer, der adskiller top- og bundkabinettet. Lirk det øverste kabinet op med guitarvalg. Fjern det øverste hus fra den bærbare computer.

Trin 11

Frakobl alle kabler, der er sluttet til bundkortet. Fjern Phillips-hovedskruerne, der fastgør bundkortet til den bærbare computers bundkabinet. Løft bundkortet langsomt ud af den bærbare computer, mens du inspicerer bunden af ​​bundkortet for eventuelle tilsluttede kabler. Fjern eventuelle resterende kabler, der er fastgjort til bundkortets bund.

Trin 12

Løft bundkortet ud af den bærbare computer, og vend det om. Placer bundkortet på en blød, ren overflade. Find køleventilatorenheden. Fjern de fastholdende stjerneskruer. Frakobl ventilatorens strømkabel fra bundkortet. Fjern blæseren fra bundkortet.

Vend hele denne procedure for at installere udskiftningsventilatoren.