9 Awesome Wave Baggrunde til at dekorere Baggrunde Som en Apple Product Shot

Apple har længe haft en kærlighedsaffære med at inkludere utrolig ocean og bølge billeder i deres produkt skud. De har gjort det i årevis, med nogle fantastiske bølge- og surffotografering fremhævet på skærmen på Mac'er, uanset om det er fra de gamle PowerBook-dage, selv lige nu på Apple.com med iMac, Retina MacBook Pro og iPad Mini. Klart er der nogle mennesker hos Apple, der elsker havet - hvem gør det ikke? - og der er endda nogle få bølge skud gemt væk i OS X.

Det bringer os til dette indlæg, hvor vi præsenterer en håndfuld smukke flotte højopløselige bølgebilleder, der kunne komme helt ud af Apple-produktbilleder. Dette blev inspireret af en lang række læsere henvendelser om bølge tapet bruges som baggrund i nogle nyere artikler og deres respektive screenshots af en ocean bølge rammer Tahiti. Uanset om du er interesseret i havsport eller ej, bør du finde et tapet eller to, der kildes til dit skrivebord eller startskærm.

(Og ja, kommentarer til OSXDaily.com er midlertidigt deaktiveret. Undskyld! I mellemtiden slå os op på Twitter, Google+, Facebook eller e-mail)


Krasjbølge

Tahiti Wave

Dette er skuddet, der blev brugt i mange nye indlæg. Klik gennem linket og vælg den første "Download" knap på RVCA siden for at få dette fantastiske billede i en zip-fil.

Breaking Wave

Teahupoo regnbue og bølge

Stor blå bølge

Rør

Mørkeblå bølge

Curl

Turtle

Den store bølge

Denne sidste ligner et tapet, der har været i OS X i lang tid, men det er stadig ret godt.

Leder du efter flere fantastiske bølge baggrundsbilleder? Det er overraskende, at nogle af de bedste oceanbaggrunde derude kommer fra surfpublikationer, hvoraf mange passer perfekt ind i et Apple-produktskud, fordi de ofte er fra de samme professionelle fotografer. Der er masser at downloade på steder som SurferMag og tons flere på SurferMagazine, selvom de typisk vil indeholde et subtilt vandmærke på billedet.