Sådan integreres musik i et lysrums diasshow

Elementer, du har brug for

  • Audio CD

  • Audio software

Adobe Photoshop Lightroom er et program designet til at hjælpe fotografer med at organisere deres billeder. Den indeholder en attraktiv diasshowfunktion til gennemgang af fotosæt med klienter. Flere muligheder er tilgængelige for at tilpasse dit diasshow, herunder muligheden for at tilføje et soundtrack. Dette kan være særligt nyttigt til at indstille en stemning, der minder om den oprindelige begivenhed, såsom et bryllup eller en koncert. Soundtrack-arbejdet begynder i et lydredigeringsprogram, og musikken importeres derefter til diasshowmodulet.

Åbn et lydprogram, der importerer sange i det kompatible format til den version af Lightroom, du kører. Lightroom 2 bruger kun .mp3-lydfiler. Lightroom 3 bruger .mp3-, .m4a- eller .m4b-filer. Standardformatet for lydfiler, der importeres til iTunes, er .m4a.

Indsæt en CD. En popup vises, der spørger, om du vil importere cd'en. Vælg ikke at. Fjern markeringen af ​​de sange, som du ikke vil importere. Klik på "Importer cd", og de afkrydsede sange importeres til mappen "iTunes Media".

Klik på "Importer cd." Konverter sange, der er downloadet fra iTunes Store til .mp3-format under "Avanceret"> "Opret MP3-version."

Kopier og indsæt mere end en sang i en ny mappe med titlen "Slideshow" i din "Min musik" -mappe. Omdøb sangene med numre i begyndelsen af ​​deres titel for at angive den rækkefølge, du vil have dem til at blive spillet i. Gå til menupunktet "Vis". Vælg "Arranger ikoner efter" og "Titel."

Klik på panelet "Samlinger" i Lightroom, og vælg det, du vil bruge som dit diasshow. Klik på fanen "Slideshow" i øverste højre hjørne af Lightroom-vinduet. Juster alle de visuelle indstillinger efter eget valg.

Marker afkrydsningsfeltet "Soundtrack" under panelet "Afspilning". Instruktioner, der tidligere var nedtonede, vises i hvidt. De vil bede dig om at "Klik her for at vælge en musikmappe." Vinduet "Gennemse efter mappe" vises. Find den mappe, hvor din lydfil er gemt. Vælg det, og klik på "Ok."

Marker "Gentag" i "Afspilning" -panelet, hvis du ønsker, at sangen og diasshowet skal afspilles i loop.

Klik på "Preview" for at se showet med lyd. Klik på "Afspil" for at se det i et separat vindue. Knappen “Esc” lukker vinduet og gendanner Lightroom-miljøet.

Brug kontrolknapperne under Lightroom-scenen til at afbryde diasshowet. Klik på stopknappen for at afslutte både billeder og lyd. Klik på afspil-knappen for at genstarte. Billederne fortsætter fra det sted, hvor de blev stoppet. Sangen starter dog forfra fra starten. Klik på pauseknappen for kun at stoppe det visuelle.

Tips

Eksport af diasshowet som en .pdf- eller .jpg-fil er valgfri, men diasshow afspilles ikke automatisk i disse formater, og der vil ikke være lyd.

Advarsler

Hvis din computer åbner en "Compatibility Manager" pop op, der spørger, om du vil bruge et medieprogram som "ffdshow" til at køre dit diasshow, skal du vælge nej. Det er ikke nødvendigt og kan forårsage komplikationer med Lightroom.