Sådan forstås Sony blinkende koder

Når du bruger et Sony-fjernsynssystem, bemærker du muligvis standby-lyset, der blinker et bestemt rytme. Dette er en signalkode, der hjælper programmører med at vide, hvad problemet er, uden nogensinde at justere fjernsynet eller tænde for systemet, som om Sonys egen form for Morse-kode. Hvis dit standby-lys blinker en bestemt rytme, er der en måde at bestemme, hvad den blinkende kode betyder.

Se standby blinkende lys. Hvis det blinker en gang i sekundet uden at stoppe, betyder det, at videostien på fjernsynet er beskadiget.

Tæl blinkene på tv'et. Hvis lampen blinker to gange, stopper og gentager, betyder det, at du har kortslutning i fjernsynets strømforsyning.

Se de blinkende prikker. Hvis lyset blinker tre gange, så pause og gentager det, betyder det, at dit fjernsyn modtager for meget strøm, hvilket ofte opstår, når du bruger tv'et i et andet land, der har en anden stikkontakt.

Se på tv'et. Hvis det blinker fem gange i træk, betyder det, at der er et forbindelsesproblem med portene bag på fjernsynet.

Kontroller de blinkende lys. Hvis lampen blinker otte gange, betyder det, at der er et problem med lyden på fjernsynet, ofte på grund af et lydinputproblem.

Se det blinkende lys på tv'et. Hvis det blinker ni eller ti gange, betyder det, at der er et problem med en forbindelse, enten på tv'ets "G" -kort (ni blink) eller "D" -kort (10 blink). Du skal udskifte udstyr internt på fjernsynet, men det overlades bedst til en professionel elektronikreparatør.

Tips

Selvom der er koder til tv'et, der blinker fire, seks og syv gange, kører alle selvdiagnosticering, når fjernsynet er tændt, hvilket løser problemet.