Sådan tilsluttes en HDTV-kabelboks til en XBox

Elementer, du har brug for

  • Xbox

  • HDMI-kabel eller komponentvideokabler

  • HDTV kabelboks

En Microsoft Xbox-konsol opretter forbindelse til lyd- / videoudstyr på en af ​​to måder, afhængigt af alderen på spilsystemet. Ældre Xbox-konsoller bruger komponentkabler til at oprette forbindelse til andre AV-enheder, såsom en HDTV-kabelboks og et proprietært stiksystem til tilslutning til Xbox. Nyere modeller drager fordel af digital opløsning med højere opløsning med High Definition Media Interface (HDMI) kabler. Tilslutning af en hvilken som helst type forbindelse tager kun et par minutter.

Tjek bagsiden af ​​Xbox for at se, om den er udstyret med et seks-sidet HDMI-stik, der indeholder 19 huller arrangeret i tre rækker. Hvis der er et HDMI-stik, skal du fortsætte til trin 2. Hvis ikke, spring til trin 3.

Indsæt et HDMI-stik i porten bag på Xbox med den bredere ende af stikket vendt opad, og tilslut derefter den anden ende til en HDMI IN-port på HDTV-kabelboksen.

Tilslut det proprietære stik til Xbox-porten med komponentkabler i den anden ende.

Sæt RGB (rød, grøn og blå) komponentvideostik på Xbox-kablet til de farvekodede Video IN-stik på HDTV-kabelboksen.

Sæt de hvide og røde lydstik fra Xbox til Audio IN-stikkene på HDTV-kabelboksen ved hjælp af det hvide stik til venstre kanal og det røde stik til højre.

Brug fjernbetjeningen til HDTV-kabelboksen til at vælge komponentindgangen til fjernsynet, enten kabelprogrammering eller den medfølgende Xbox til spil.

Tips

Tilslut Xbox til en AV-modtager på den måde, der er beskrevet ovenfor, og tilslut derefter HDTV-kabelboksen til modtageren for at spille spil med Surround Sound-lyd, når en højttalerpakke er forbundet til modtageren.

Advarsler

Tag alt udstyr ud af strømmen, mens du tilslutter AV-kabler.