Sådan opgraderes dit OnStar-udstyr

OnStar er en digital tjeneste, der giver sikkerheds- og sikkerhedsforanstaltninger for dit køretøj. Tjenesten er abonnementsbaseret og er eksklusiv for General Motors køretøjsejere. OnStar har vejhjælp, navigation og endda grundlæggende diagnosticering af køretøjer. Hvis din bil nogensinde bliver stjålet, kan OnStar ændre køretøjets hastighed og forstyrre tændingssekvensen fuldt ud. Opgradering af OnStar er let at gøre, hvis du har Bluetooth-teknologi installeret i dit køretøj.

Trin 1

Se din OnStar-manual for at opdage, hvilken version af OnStar du har. Hvis du har en version ældre end version 5, skal du installere Bluetooth-funktioner i din bil, før du fortsætter. De fleste certificerede GM-forhandlere kan installere Bluetooth-komponenter, der er nødvendige for at opgradere OnStar til digital service.

Trin 2

Ring til en OnStar-agent for at finde ud af, hvilken GM-forhandler med opgraderingsfunktion, der er tættest på dig. Desværre kan OnStar-opgraderinger kun udføres af certificerede GM-teknikere. Alle tilgængelige opgraderinger skal downloades til køretøjets OnStar-computerhost. Yderligere gebyrer for arbejde kan være påkrævet.

Ring til OnStar og underret firmaet om den eller de softwareopgraderinger, som din computer har modtaget. Dette gør det muligt for en OnStar-agent at sikre dig, at dit køretøjs nye opgraderinger er konsistente og tilpasset databasen, så alle nye funktioner kan bruges fuldt ud.