Klassisk vestlig kunst moderniseret med iPhones, iPads og MacBooks

Hvad hvis Edvard Munch ekspressionistiske klassiker The Scream virkelig var en reaktion på en brudt iPhone skærm? Hvad hvis en søndag eftermiddag på øen La Grande Jatte blev moderniseret for det 21. århundrede, hvad så den søndag eftermiddag ud nu? Hvad hvis kortspillerne faktisk var bare to fyre stirrer på deres iPhone skærme? Og hvad nu hvis Da Vinci's nadver var fyldt med apostlene, der fyldte rundt på deres Apple-udstyr? Hvis alt det lyder latterligt, er vi enige, men det er præcis det, som disse underholdende opdateres (nogle kan sige ødelagte) klassikere viser os.


Kunstnerne Kim Dong-Kyu kreationerne er lavet til at omfatte iPhones, iPads, MacBooks, hvide ørepropper, selv Beats-hovedtelefoner, alle indsat i klassiske stykker af vestlig kunst af Manet, Picasso, Munch, Renoir, Hopper og masser af andre kendte værker. Alle værker er blevet opdateret for at afspejle vores moderne tendenser, der viser emnerne limet til deres skærme, tager selfies og ellers dyrker det digitale.

Tjek en prøveudtagning nedenfor, og sørg for at tjekke Kim Dong-Kyus Tumblr-side for endnu flere af dem, de er ret flotte og gør et interessant punkt om vores digitale vaner. Men du føler dig om moderne og klassisk kunst, du bør få et spark ud af disse sjove billeder.

Hoveder op til BoingBoing for det sjove.