Sådan deaktiveres shake for at fortryde på iPhone og iPod Touch

IPhone, iPad og iPod touch bruger en fysisk Shake til Fortryd og Shake to Redo-funktion til at tjene som ækvivalenter af "undo" og "redo" -tasterne, da i modsætning til iPad, mangler iPhone og iPod touch skærmknapper til disse funktioner . Og hvis du ikke er kendskab til det, vil du forsøge at fortryde den forudgående handling eller skrive, hvis du lettere ryster.

Under alle omstændigheder, når du ryster iPhone rundt for at fortryde og omforme, kan det være nyttigt, det kan også være irriterende og aktiveret, når du ikke har til hensigt at gøre det, og for brugere, der gerne vil de kan vælge at deaktivere Shake for Fortryd funktionen i iOS.

Deaktivering af ryster for at fortryde på iOS

Dette slukker for at ryste for at fortryde funktionen, hvis deaktivering af advarsel om fortrydelse ikke vises, når iOS-enheden rystes:

  1. Åbn appen Indstillinger og gå til "Generelt" og derefter til "Tilgængelighed"
  2. Rul ned på en måde for at finde og tryk på "Ryst for at fortryde"
  3. Skift Shaek for at Fortryd omskifteren til OFF-positionen (eller skift den til for at tænde for funktionen igen)

Virkningerne er øjeblikkelige, og du kan begynde at ryste din iPhone rundt efter at have skrevet noget i Notes-app for at se effekten, uanset om du har slukket eller slukket. Med funktionen slået fra vises ikke mere dialog om fortrydelse, herunder meddelelsen "Intet at fortryde", hvis det ved et uheld er aktiveret. Og med funktionen på vises dialogboksen fortryd og genoprettelsen som normalt.

Igen har iPad en dedikeret knap på tastaturet for at fortryde og genoprette, så det betyder ikke lige meget for tabletbrugere, da deaktivering af funktionen ikke vil fjerne det eneste middel til at fortryde og gendanne handlinger. Men for dem med iPhone og iPod touch, om du kan lide at ryste for at fortryde eller vil deaktivere det afhænger i høj grad af personlig præference, hvis du kan lide funktionen, og hvis du faktisk bruger den.