Sådan navigeres mailbeskeder med tastaturet i Mac OS X

Mange Mac-brugere, der stoler på Mail-appen for at få adgang til deres e-mails i OS X, er vant til at navigere e-mails med deres mus, dobbeltklikke på en e-mail, lukke den og derefter gentage for at gå til den næste besked. En mindre kendt mulighed er at bruge tastaturet til at navigere i Mail-beskeder i OS X, hvilket kan være betydeligt hurtigere for mange brugere, når de lærer tricks af, hvordan man bruger det. Du kan ikke kun navigere mellem e-mails på denne måde, men du kan også svare, sende, videresende, markere som ulæst og udføre mange andre Mail-funktioner direkte med et tastetryk.


Hvis du vil bruge tastatur-e-mail-navigation i Mac Mail-appen, vil du starte på den primære indgangskasse for primære dobbelt eller tredobbelte rude, som om du lige har åbnet Mail. Resten er bare et spørgsmål om at bruge tastaturet snarere end musen og gøre en ny vane til det.

Grundlæggende Mac Mail App Navigation med tastaturgenveje

 • Brug op / ned-pilene til at navigere til den næste eller forrige e-mail-besked, og åbn den valgte besked i postpanelet
 • Brug mellemrumstasten til at rulle ned i den valgte mailbesked
 • Brug Tab-tasten til at skifte det aktuelt aktive panel (søgefelt, postkasser, indbakke, meddelelsesindhold

Det vil gøre det muligt for dig at flytte mellem den næste og forrige mailbesked ved kun at bruge tastaturet, men hvis du vil starte besvarelse, videresendelse, markering som ulæst og andre almindelige postaktiviteter, vil du gerne bruge nogle andre tastaturgenveje.

For virkelig at få det bedste ud af dette, vil du gerne bruge Mail app udvidet til at optage en betydelig del af skærmen, hvis du ikke bruger fuldskærmstilstand. Du vil også bryde den gamle vane med at dobbeltklikke på en e-mail-besked for at åbne denne besked i eget vindue, og i stedet bruge piletasterne til at vælge den besked, der skal vises, og mellemrumstasten for at rulle ned i den aktive besked, Derfor er det vigtigt at have et stort nok Mail-vindue, så du kan læse meddelelsesindholdet i de e-mails, du vælger.

Af den måde, hvis du finder teksten til e-mail-indholdet for at være enten for lille eller for stor, kan du nemt ændre skrifttypestørrelsen i Mail.

Selvfølgelig er navigering mellem den næste og forrige besked i din indbakke en ting, du vil sandsynligvis gerne interagere med disse meddelelser, hvor det næste sæt tastaturgenveje kommer ind for en række opgaver i Mail app til Mac OS X.

Andre nyttige Mail App Keyboard Tricks til OS X

 • Tryk på Kommando + R for at svare på den aktuelt valgte besked
 • Hit Command + Shift + D for at sende en aktiv besked, svare eller videresende
 • Hit Command + Shift + U for at markere som ulæst den valgte besked
 • Hit Command + N for at oprette en ny e-mail- besked
 • Hit Command + Shift + F for at videresende den valgte besked
 • Tryk på Retur-tasten for at åbne den valgte besked i et nyt vindue
 • Brug Command + W for at lukke en åben besked eller det primære meddelelsesvindue
 • Brug kommandoen + 0 (nul) for at vende tilbage til meddelelsesvinduet, hvis du ved et uheld lukker det

Der er mange andre tastaturgenveje til Mail i OS X, men det er nogle af de væsentligste ting, der er værd at huske uden at blive overbelastet med nogle af de mere uklare muligheder. At udforske postmenupunkterne afslører mange flere, og du kan altid oprette en brugerdefineret tastetryk for noget, hvis du opdager en menupunktfunktion, der endnu ikke har en vedhæftet tastaturgenvej.

I øjeblikket indeholder Mail-appen i Mac OS X ikke en tastaturgenvej "Næste besked" eller "Forrige besked", der er uafhængig af piletasterne til valg af meddelelser, hvilket kan medføre forvirring for brugere, der har vendt sig til Mail app i OS X som deres standard e-mail-klient, især hvis de kom til Mail fra en anden e-mail-klient som MS Outlook eller Thunderbird. Bemærk, at ingen af ​​disse tastaturgenveje til at flytte Mail er specifik for enhver version af OS X, de har været på Mac i nogen tid og vil derfor fungere, uanset hvilken computer der kører OS X Yosemite, Mavericks, Mountain Lion, Snow Leopard, og sandsynligvis kun om enhver anden version.

I betragtning af at iOS indeholder en "Næste" og "Forrige" beskedknap i Mail-appen på iPhone og iPad, ville det ikke være for overraskende, hvis en sådan funktion blev tilføjet til Mac engang i fremtiden. I mellemtiden skal du bruge piletasterne og mellemrumstasten, det er effektivt og gør det nemt at browse gennem et ton af e-mails.