Sådan deaktiveres iTunes Backup til iOS-enheder fuldstændigt

Når som helst en iOS-enhed er forbundet til en computer, vil den synkronisere og sikkerhedskopiere enheden. Selvom synkroniseringsprocessen kan være irriterende undertiden, bør backupprocessen betragtes som afgørende, så du altid har en måde at gendanne din iPhone, iPad eller iPod på. skal noget gå galt

Når det er sagt, er der nogle få begrænsede situationer, hvor nogle brugere måske vil deaktivere iTunes & IOS backup processen helt, hvilket er anderledes end at stoppe iTunes fra automatisk synkronisering, fordi det fortsat tillader enhedens synkronisering, men minus sikkerhedskopieringsaspektet.

Vi viser dig, hvordan du slukker sikkerhedskopier, men vi vil advare alle, det er ikke en god ide, medmindre du ved hvad du laver, og hvorfor du gør det, hvilket giver denne mulighed bedst for at vælge jailbreakers eller bare til demonstration formål.

Deaktiver iTunes Backups til iOS-enheder

  • Afslut fra iTunes og start Terminal, og indtast derefter følgende standardkommandokommando:
  • defaults write com.apple.iTunes DeviceBackupsDisabled -bool YES

  • Genstart iTunes, at tilslutte iOS-enheder synkroniseres, men uden backupkopiering over

Med backups deaktiveret, vil der ikke blive tilføjet det lokale bibliotek eller iCloud, og alt der allerede kan slettes via iTunes eller manuelt. Husk, at deaktivering af denne funktion fjerner evnen til at genoprette en iOS-enhed, hvis du har brug for det, hvilket for 99, 9% af mennesker er en dårlig ting.

Genaktiver iTunes og iOS-sikkerhedskopier

  • Afslut iTunes igen og start Terminal, indtast følgende kommandoer for følgende standardindstillinger:
  • defaults delete com.apple.iTunes DeviceBackupsDisabled

  • Genstart iTunes og tilslut en iOS-enhed for at bekræfte, at sikkerhedskopieringen virker igen

Ovennævnte instruktioner er beregnet til Mac OS X, men Windows-brugere kan deaktivere enhedens sikkerhedskopier ved at starte iTunes med et flag, der er knyttet til det. Dette kan udføres fra menuen Kør eller ved at højreklikke på iTunes:

"%ProgramFiles%\iTunes\iTunes.exe" /setPrefInt DeviceBackupsDisabled 1

For at genaktivere sikkerhedskopier med Windows, skift 1 til 0 og kør iTunes Exe igen.

Tak til Jeremy for tipsene.