Sådan fremhæves en berøringsskærm

Uanset om du bruger en Apple iPod Touch eller iPhone, en HP Touchsmart-pc eller en hvilken som helst anden berøringsskærmenhed, tager det tid at lære at udføre procedurer, som du er vant til at udføre med en mus ved hjælp af din finger. Øv dig med at fremhæve ord og sætninger ved hjælp af en berøringsskærm for at mestre en af ​​de mest grundlæggende færdigheder ved at bruge en berøringsskærmcomputer eller mobilenhed.

Trin 1

Hold din højre pegefinger over en tekstblok, indtil du finder det ord eller den sætning, du vil fremhæve. Tryk på pegefingeren i mellemrummet umiddelbart efter sætningens sidste ord, indtil en markør vises.

Trin 2

Hold pegefingeren trykket ned på skærmen. Placer din tommelfinger ved siden af ​​den, og træk tommelfingeren mod venstre hen over skærmen.

Fjern begge fingre fra skærmen, når ordet eller sætningen er fremhævet. Tryk på knapperne "Klip" eller "Kopier" for at kopiere ordet eller sætningen til enhedens udklipsholder til senere brug, eller tryk på "Indsæt" for at erstatte det med noget, du allerede har klippet eller kopieret.