Hvordan man laver et ISO-billede af et Game Cube-spil

Et .ISO-billede er en computerfil, der indeholder alt indholdet af en CD eller DVD komprimeret til en fil. En .ISO er ideel til lagring af indholdet af en disk på en harddisk og kan let brændes til en disk på et senere tidspunkt. Handlingen med at lave et .ISO-billede af et Game Cube-spil er at rippe indholdet af disken til din harddisk i en .ISO-fil.

Læg Game Cube-spillet, du arbejder med, i dit DVD-brænderdrev.

Download og installer Nero Burning Rom. Selvom det vil koste penge at bruge, er Nero Burning Rom en af ​​de mest funktionstunge, nyttige brændende suiter på markedet i dag. Nero kan købes, downloades og installeres fra www.nero.com

Åbn Nero. Under installationen blev en fil placeret på dit skrivebord, som du kan åbne ved at dobbeltklikke på den.

Vælg "DVD Copy" fra guiden, der vises. Regnemæssigt er en guide en forenklet version af alle de vigtigste muligheder, et program har at tilbyde, placeret et sted, der er let at få adgang til.

Vælg "Brænd billede" i undermenuen "Optager" øverst i Nero-vinduet. Dette vil lade programmet vide, at i stedet for at lave en kopi af Game Cube-spillet til en DVD, skal du have det rippet til din computer i form af et .ISO-diskbillede. Vælg indstillingen "Brænd", og Nero gør netop det.