Sådan programmeres fjernbetjeningen på en Jeep Grand Cherokee fra 1996

Den originale nøglefri fjernbetjening er ikke nødvendig for at åbne dørene til en Jeep Cherokee fra 1996; enhver kompatibel duplikat fjernbetjening fungerer med den korrekte programmering. Hvis du har mistet eller ødelagt din fjernbetjening, kan du kontakte din lokale forhandler for at få den udskiftet. dette kan dog være dyrt. At købe en universel fjernbetjening og omprogrammering er en nem løsning, der sandsynligvis sparer penge. Op til fire fjernbetjeninger kan programmeres til en modtager ad gangen.

Programmering af den første sender

Trin 1

Lås alle Jeep Grand Cherokees døre op, og åbn førersidesdøren. Hold døren åben, lås den ved hjælp af den manuelle lås på selve døren.

Trin 2

Sæt den manuelle nøgle i tændingen, og skift den til "On" eller "Run" position, alt efter hvad der er relevant, uden at starte motoren.

Trin 3

Ret fjernbetjeningen mod modtageren (placeret ved den lille pære i bilens loft), og hold "Lås" -knappen nede i op til 5 sekunder.

Trin 4

Når førersidesdøren låses op, ved du, at fjernbetjeningen er programmeret korrekt. Hvis du kun programmerer en fjernbetjening, skal du springe til næste trin. Hvis ikke, skal du manuelt låse førerdørslågen og gentage trin 5 og 6 ved hjælp af hver fjernbetjening, du vil programmere, og fortsæt derefter.

Drej nøglen til "Fra", og tænd tændingen med det samme. Dette skal ske inden for 20 sekunder efter programmering af den sidste fjernbetjening. Du er færdig!