Sådan får du adgang til vedhæftede filer i meddelelser App fra Mac OS X Finder

Når du sender eller modtager et billede, lydbesked, gif, video eller fil i appen Meddelelser i OS X, vises det tydeligvis i samtalevinduet for den pågældende besked, men disse vedhæftede filer gemmes også lokalt i en cacher-mappe, der kan fås gennem det traditionelle filsystem på din Mac.


Det er vigtigt at bemærke, at denne vedhæftede mappe ikke er beregnet til at være brugerens overflade, men det giver mulighed for, at flere avancerede brugere får direkte adgang til specifikke vedhæftede filer, der er blevet sendt frem og tilbage gennem Messages-appen. Dette kan være nyttigt i mange situationer, især hvis du ikke har adgang til Messages-appen af ​​en eller anden grund, men har adgang til filsystemet, måske i en ekstern styringskapacitet.

Sådan får du adgang til meddelelserne App Raw Attachments Filkatalog i OS X

Ved hjælp af den altid nyttige Gå til mappe-kommando kan du straks hoppe til mappen Meddelelsesvedhæftninger, som er placeret i brugerbibliotekskatalogen for alle versioner af OS X.

Fra OS X Finder skal du trykke på Command + Shift + G og indtaste følgende sti:

~/Library/Messages/Attachments/

En gang inden for denne mappe kan du se en flok hexadecimale katalognavne med flere tegn, der ikke giver nogen særlig mening, og de er heller ikke beregnet til den gennemsnitlige bruger. Igen er det ikke meningen, at dette skal være en brugerorienteret mappe, og hvordan filer gemmes her, svarer ikke til noget hierarki, der ville være brugervenligt.

Alle vedhæftede filer og billeder gemmes her i denne række mapper. Du finder meddelelsen vedhæftede filer er indeholdt i tilsyneladende tilfældige mappenavne af hexadecimal i undermapper af undermapper. Der er ingen direkte indikation af et forhold mellem en bestemt kontakt og det filnavn, som ville umiddelbart kunne identificeres af de fleste mennesker. På grund af dette kan du navigere i mappen manuelt, hvis du vil, eller måske en bedre måde at finde de nyeste vedhæftede filer er at sortere mappen Vedhæftede filer ved Date Modified. Dette placerer vedhæftede filer, lydfiler, film og billeder fra de seneste meddelelser øverst i den aktive mappe, som stadig skal udforskes manuelt eller ved at bruge de små pilikoner til at udvide mapperne i Listevisning:

Brug af Smart Search-funktionen i et Finder-vindue i mappen Beskeder vedhæftede filer til en bestemt filtype kan også være en nyttig måde at indsnævre filindholdet på. Søgning efter bestemte filtyper som billeder, videoer eller lyd fungerer godt.

Slette meddelelser eller lukkede meddelelsesvinduer med sendte og modtagne vedhæftede filer via denne mappe vises ikke her, fordi de automatisk slettes fra mappen Meddelelser og mappen vedhæftede filer, men du kan finde den samme mappe på en Time Machine-backup til en særlig Mac for at få adgang til ældre meddelelsestråde og deres tilhørende bilag. Eller hvis du var virkelig fast besluttet, kan du bruge et slettet filgendannelsesprogram som DiskDrill også et sted. Enten af ​​dem kunne være et værdifuldt sted at kigge efter kritiske nyttiggørelsesformål eller for nogle digitale retsmedicinske situationer, hvis behovet skulle være nødvendigt.

Det er værd at nævne, at overordnet mappe (den ene direkte ovenfor) mappen Vedhæftede filer indeholder yderligere meddelelsesdetaljer, herunder chatbeskeder for beskedapplikationer og logfiler fra samtaler, der var indeholdt i Messages-appen til OS X. Disse filer findes i et databaseformat, der også ikke er beregnet til at være brugervenlig eller læsbar, i det mindste uden at bruge selve app'en Messages eller ved at bruge SQL til direkte at søge meddelelsesdatabasen, som ligger uden for denne artikels anvendelsesområde.

Hvis det ikke var indlysende, er dette virkelig beregnet til mere avancerede brugere, eller hvis du af en eller anden grund vil have direkte adgang til en vedhæftelsesfil af enhver art, der er blevet sendt eller modtaget via Messages-appen, er det her du Jeg finder det.