Sådan geninstalleres McAfee Security Center for AT&T U-Verse Internet

AT&T U-Vers Internet-pakken er en alt-i-en kommunikations- og underholdningspakke, der kan omfatte DSL-internetadgang, tv, trådløs og telefontjenester. For dem, der inkluderer internettjenester, har AT&T McAfee Security Center beskyttelse mod ondsindet software til download og installation. Hvis McAfee Security Center ikke ser ud til at fungere korrekt, skal du afinstallere og derefter geninstallere McAfee Security Center for at løse problemet.

Trin 1

Klik på knappen "Start" på proceslinjen i Windows 7, og klik derefter på "Kontrolpanel", og dobbeltklik derefter på "Programmer og funktioner." Klik på punktet "McAfee Security Center" på listen over programmer, der vises.

Trin 2

Klik på elementet "Afinstaller", der er placeret direkte over programlisten. Bekræft, at du vil afinstallere McAfee Security Center-softwaren. Genstart computeren, når installationen er afsluttet.

Trin 3

Klik på knappen "Start" på proceslinjen i Windows 7 på skrivebordet, og klik på "Internet Explorer." Indtast URL'en til AT&T U-Verse McAfee Security Center-downloadwebsite (att.net) i adresselinjen øverst i vinduet "Windows Internet Explorer", der vises. Tryk på "Enter" -tasten.

Trin 4

Klik på knappen "Download". Indtast dine AT&T U-Vers-kontooplysninger, når du bliver bedt om det, og tryk på "Enter" -tasten. Bekræft, at dit computersystem opfylder de mindstekrav til ressourcer, der er angivet på websiden. Hvis du ikke er sikker, skal du klikke på knappen "Start" og derefter højreklikke på "Computer" og klikke på "Egenskaber" og sammenligne de oplysninger, der vises i vinduet, der vises med systemkravoplysningerne på websiden.

Trin 5

Klik på knappen "Få dit abonnement". Klik på "Engelsk download", hvis du foretrækker det engelske sprog, eller klik på "Espanol Descargar" -knappen, hvis du foretrækker det spanske sprog.

Trin 6

Læs "Slutbrugerlicensaftale", der vises, og hvis du er enig i vilkårene, skal du klikke på knappen "Jeg er enig". Bemærk serienummeret, der vises på websiden. Klik på knappen "Download". Klik på "Kør" i det vindue, der vises.

Trin 7

Klik på knappen "Kør" i vinduet "Internet Explorer - sikkerhedsadvarsel", der vises. Klik på knappen "Fortsæt", hvis du bliver bedt om at bekræfte, at du vil installere softwaren.

Klik på alternativknappen "Komplet (anbefalet)" og klik på knappen "Næste". Klik på knappen "Næste", efter at statuslinjerne viser, at downloads er afsluttet. Klik på knappen "Afslut".