Sådan slettes Safari-bogmærker permanent

Compulsive bookmarking kan føre til en uorganiseret mængde websteder og links, som du sandsynligvis aldrig vil besøge igen. Hvis din bogmærkefane sprænger i sømmen, skal du tage dig tid til at rydde dine bogmærker op ved at organisere dine favoritter og slette rodet. Hver webbrowser har en anden opsætning og måde at slette bogmærker på. Safari er standard-Apple-browseren og kræver specifikke kommandoer for at slette bogmærker.

Åbn Safari ved at klikke på Safari-ikonet i din applikationsdock. Hvis du ikke har Safari i din dock, skal du klikke på Finder-ikonet i din dock for at åbne Finder-vinduet. Klik på applikationsikonet i yderste venstre kolonne i Finder-vinduet, og dobbeltklik derefter på Safari-ikonet.

Identificer de bogmærker, du vil beholde, og dem, du gerne vil slette. Safari har en bogmærkebjælke og en rullemenu med bogmærker. Slet bogmærker, der er gemt på din bogmærkebjælke ved at holde pilen over det bogmærke, du vil slette. Tryk og hold på "Kontrol" -tasten, og klik på din musemåtte. En rullemenu vises; fremhæv "slet" og klik på din musemåtte. Fanen slettes nu fra din bogmærkebjælke.

Slet bogmærker i rullemenuen ved at klikke på fanen Bogmærke øverst på skærmen. Vælg den første mulighed kaldet "Vis alle bogmærker." Vælg "Bogmærke-menu" i venstre kolonne i det vindue, der vises. Hold pilen over det bogmærke, du vil slette. Tryk og hold på "Kontrol" -tasten, og klik på din musemåtte. En rullemenu vises; fremhæv "slet" og klik på din musemåtte. Fanen slettes nu fra din bogmærkebjælke.