Sådan optages fra en ekstern lydkilde

Pladesamlere har brug for at overføre deres melodier fra vinyl til MP3. Musikere har brug for at optage deres musik fra et tastatur til deres miksesoftware. Lærere vil give hver elev en CD med klasselæsninger, der oprindeligt blev optaget på video. Der er mange grunde til at skulle optage lyd på en computer fra en ekstern kilde, og det er meget simpelt at gøre. Nøglen bruger de korrekte kabler og god optagesoftware til at oprette lydfiler på din computer.

Instruktioner

Trin 1

Sådan optages fra en ekstern lydkilde

Find udgangsstikket eller -stikkene på lydenheden, og bestem den type stik, der er nødvendig til dine forbindelser. Stikkene vil variere, fra at have en simpel udgang til at have sokler til venstre og højre højttaler til flerkanalslyd med plads til op til otte stik.

Trin 2

Sådan optages fra en ekstern lydkilde

Find indgangsstikket eller stikkene på din computer. Mange computere har et enkeltstik med et billede af en mikrofon. Nogle kan også have stereoindgange. Hvis ikke, skal du købe en USB-lydindgangsenhed.

Trin 3

Pladesamlere har brug for at overføre deres melodier fra vinyl til MP3. Musikere har brug for at optage deres musik fra et tastatur til deres miksesoftware. Lærere vil give hver elev en CD med klasselæsninger, der oprindeligt blev optaget på video. Der findes mange grunde til at skulle optage lyd på en computer fra en ...

Forbind de to enheder ved hjælp af et kabel med tilslutninger, der passer til begge enheder.

Trin 4

Åbn et lydoptagelsesprogram på din computer. Computere med Microsoft Windows har et program kaldet Sound Recorder, der findes under Tilbehør. Du kan også downloade gratis lydoptagelsessoftware, såsom Audacity. For mere professionel redigering kan du købe software såsom Cakewalk eller Audio Record Wizard.

Trin 5

Tryk på "optag" -knappen på optagesoftwaren.

Trin 6

trin, ycomputer, optag, brug, brug, enhed, tryk

Tryk på play på den eksterne lydenhed, eller start afspilningen af ​​det instrument, du har tilsluttet til din computer.

Følg optagelsessoftwarens instruktioner for at gemme optagelsen som en lydfil.