WAV til tekstkonverteringssoftware

WAV til tekstkonverteringssoftware er software, der konverterer stemme til skrevet tekst. Softwaren inkluderer talegenkendelse, som gør det muligt for programmet at forstå stemmekommandoer og oversætte dem.

Identifikation

Afhængigt af det anvendte program leveres WAV til tekstsoftwaren med en dikteringsplade. Diktatblokken giver dig mulighed for at konvertere dialog til tekst. Dette kan gøres i realtid.

Funktioner

Enhver WAV-fil, der tidligere er optaget, kan konverteres fra WAV til tekst med 80 procent nøjagtighed. Dette kan forbedres ved at træne softwaren til at genkende dine stemmemønstre. Konverterede dokumenter kan let redigeres for at rette eventuelle fejl, der kan have fundet sted under konverteringen.

Fordele

Bølger til tekstkonvertere giver folk på farten mulighed for at optage tanker, kommentarer eller notater til sig selv uden at skulle bære en pen og et papir. Wave til tekst-software kan konvertere talte ord til tekst uden at skulle bekymre sig om omfattende korrekturlæsning. Applikationsudviklere kan inkorporere WAV til tekstkonverteringssoftware i deres applikationer.