Sådan downloades sange til min Clavinova

Clavinova, udviklet af Yamaha, fås i tre serier: CLP, CVP og CGP. Hver serie tilbyder unikke funktioner, der supplerer nybegynderens eller den professionelle pianists færdigheder. CLP-serien, der fokuserer på begyndertræning, understøtter ikke download af sange. CVP- og CGP-serien, der er designet til mere avancerede afspillere, har hver en ensemble-tilstand, der blander ekstra musik, og begge tillader sangdownloads. Download af sange er en simpel proces, der kun kræver nogle få trin.

Trin 1

Indsæt et USB-flashdrev med plads nok til at holde dine sange. Yamaha-webstedet indeholder sange, der kan downloades, som du kan gemme på flytbare medier.

Trin 2

Gå til Yamaha MusicSoft-webstedet. Webstedet tilbyder en række sange, som du kan downloade til din Clavinova. (Se ressourcer).

Trin 3

Klik på rullemenuen "Trin 1" for at vælge "Clavinova."

Trin 4

Klik på rullemenuen "Vælg din Clavinova-model" for at vælge din model. Klik på "Send" for at udføre den kompatible produktsøgning.

Trin 5

Klik på "PianoSoft", "MIDI Files" eller "Style Files" for at søge i sangfiler, der kan downloades. Gennemse de tilgængelige sange, og klik på knappen "Tilføj til indkøbskurv", når du finder passende valg.

Trin 6

Klik på knappen "Fortsæt til kassen", og opret en ny konto, eller indtast dine aktuelle kontooplysninger. Indtast dine grundlæggende kontakt- og betalingsoplysninger.

Trin 7

Klik på "Send" for at gennemføre købet.

Trin 8

Klik på knappen "Download". Alternativt kan du klikke på linket "Min konto" og derefter klikke på "Redownload" for at få vist dine købte downloads.

Trin 9

Klik på "Gem på disk." Naviger til dit USB-flashdrev i dialogboksen "Gem". Klik på "Gem".

Trin 10

Højreklik på filen, og vælg "Unzip" i pop op-menuen. Dette ekstraherer musikfilerne fra den zip-mappe. Alternativt kan du dobbeltklikke på downloadfilen og kopiere filerne i zip-mappen. Indsæt filerne på dit USB-flashdrev.

Trin 11

Indsæt flashdrevet i din Clavinovas åbne "USB til enhed" -port.

Åbn USB-flashdrevet på dit Clavinova-tastatur. Klik på filen på tastaturets LCD-skærm for at åbne den.